Stretching

Stretching

Eén van de vele groepslessen die wij bij WorkoutCentre Be You aanbieden is Stretching!

Tijdens de groepsles stretching werk je aan jouw fysieke gezondheid, maar ook aan jouw mentale gezondheid. Door het regelmatig volgen van deze groepsles zal je zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Door afwisselende oefeningen uit te voeren ontwikkel je zo extra flexibiliteit, coördinatie en kracht. Tijdens deze lessen leer je niet alleen te luisteren naar je lichaam, maar ook om je emoties te beheersen. Dit noemen we de ''flexibiliteit van de geest''.

De voordelen van het stretchen zijn bijna oneindig, graag zetten we een aantal voorbeelden op één rij:

  • Verbetert de flexibiliteit;
  • Helpt je lichaam te kalmeren. Spieren hebben de neiging om zich aan te spannen, waardoor fysieke- en emotionele stress ontstaat. Stretchen helpt spieren én de geest te ontspannen;
  • Lokaliseert onevenwichtigheden in het lichaam;
  • Helpt blessures te voorkomen;
  • Zal pijnlijke delen of blessures verminderen;
  • De dagelijks druk ervaar je minder "zwaar". De dag gaat je gemakkelijker af.

Iedereen heeft baat bij een structurele stretching les in de week!

Om deel te nemen aan de stretching les, hoef je niet lenig te zijn. Lenig worden, leer en doe je tijdens de lessen. Dus ook de klassieke "stijve hark" zoals jij kan gemakkelijk in deze lessen instromen. Graag zelfs, want samen met jouw groepsles instructeur van WorkoutCentre Be You stretch jij er op los, waardoor de lichamelijke pijntjes waar je nu niet trots op bent of last van hebt, worden oplost.

Ben je hypermobiel ook dan, is deze les uitermate geschikt voor jou. Want een groot deel van de hypermobiele mensen zijn wel hypermobiel maar tegelijkertijd ook zo stijf als een plank.

Naast alle lichamelijke voordelen zorgt de stretching les óók voor een verbetert zelfvertrouwen- jij zal sterker in je schoenen komen te staan.

Doe mee, probeer en ervaar deze unieke groepsles in de regio!
Neem direct contact op en leg jouw sportkleding alvast klaar, de medewerkers van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk zien jou graag.