Stresstest

De stresstest

Iedereen heeft wel eens te maken met stress. Dit is een normaal fenomeen en geeft jou soms juist dat ene zetje om iets gedaan te krijgen. Als dit echter té lang aanhoudt of erg hevig is, kan het nadelig worden voor je gezondheid. Het kan leiden tot lichamelijke klachten, zoals: hoofdpijn, hartkloppingen of buikklachten. Daarnaast kan het ook iets doen met je psychische welzijn; je kan meer gaan piekeren, slechter gaan slapen of je minder goed concentreren. Allemaal vervelende symptomen waar niemand gelukkiger van wordt.

Bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk kijken wij graag naar jouw gezondheid op meer vlakken dan enkel en alleen beweging. Er is namelijk meer nodig dan alleen een sportieve mindset om een mens staande te houden. Stress heeft veel impact op je lichaam en daarom willen wij samen met jou op zoek naar een manier om stress te verminderen of te stabiliseren.

Tijdens de stresstest ga je gratis en circa 45 minuten met een coassistent van WorkoutCentre Be You rond de tafel zitten om te informatie te verzamelen over, bijvoorbeeld:

  • Welke dingen zijn er in jouw leven, die jou spanning geven?
  • Waar haal je juist wél energie uit?
  • Hoe ga je nu om met een hoge mate van druk of stress?
  • Etc.

Aan de hand van deze informatie zullen de coassistenten jou coachen en handvatten geven over hoe je beter en gemakkelijker met stress of druk kunt omgaan. 

Voorafgaand aan het gesprek zal je gevraagd worden om na te denken over stressvolle factoren in je leven. Vervolgens zul je samen met onze coassistent een uitgebreide vragenlijst invullen. Je kunt vragen verwachten over onder andere:

  • Angst- en piekergedachten;
  • Slaapgewoontes;
  • Lichamelijke klachten (hartkloppingen, snelle ademhaling, hoofdpijn). 

Zo krijgt de coassistent een goed beeld van jouw huidige stresspatroon. Hierna zul je gecoacht worden met concrete tips die werken voor jouw lichaam en geest.

*In samenwerking met UpHealth


Boek jouw persoonlijke stresstest

Boek gemakkelijk en snel jouw gratis advies via onderstaand contactformulier.
Of maak een afspraak op de begane grond bij de receptie.
De medewerkers van WorkoutCentre Be You nemen zo snel mogelijk contact met je op.