STRENGTH

GRITT SERIES - STRENGTH

De 30 minuten durende GRITT STRENGTH groepsles combineert kracht- en conditietraining op een geheel nieuw level!

Een snelle warming-up zet de toon van de les waardoor de eerste zweetdruppels over het lichaam zullen rollen! Spieren van het onder- en bovenlichaam worden de gehele les uitgedaagd en jouw hartslag zal een piek bereiken! De core-zone (rug,- borst- en buikspieren) worden elke les maximaal aangesproken tot arbeid, waardoor jouw persoonlijke doelstellingen worden behaald!

Neem deel aan deze super- uitdagende les bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk. De GRITT STRENGTH les wordt gegeven door een enthousiaste-, gemotiveerde- en zeer ervaren docent Tim Roovers. De training is geschikt voor iedereen die op een goede- en efficiënte wijze, de algemene lichaamsconditie wil verbeteren. Ook jouw lichaamsspierkracht wordt aangesproken en elke les weer verbetert. Spierpijn gegarandeerd en dat is goed, want zonder spierpijn geen spiergroei! 

Deze groepsles van Les Mills is voor jou als jij wilt pieken, uitdaging zoekt en tot het uiterste wilt gaan óf tot het uiterste gedreven wilt worden. De échte bikkel in jou wordt getriggerd. De GRITT STRENGTH les is ontwikkeld om jouw trainingsschema compleet te maken!

GRITT STRENGTH gaat verder dan de gewone kracht- en conditietraining.

Wil je een proefles GRITT STRENGTH proberen? Neem dan contact met de medewerkers van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk!