Group cycle

Group cycle

Group cycle van Technogym is dé cyclingles van dit moment! De cyclingles heeft alles wat een goede groepsles anno 2022 moet bevatten.

Een groepsles met speciaal ontworpen zaalverlichting afgeleid van de grootste festival lichtshows van Nederland. Een zwaar dolby surround systeem, zeer ervaren groeplesdocenten met jarenlange cycling ervaring. Of het nu gaat om indoor- of outdoor cycling/wieler ervaring, docenten van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk vertegenwoordigen jou als fietser!

Group cycle wordt gegeven in Ridderkerk in H.I.I.T. (high intensity interval training) lessen welke slechts 30 minuten van je tijd kosten. Voor de echte buitenfietsers worden er óók wattage trainingen verzorgt om jou in de winter maar tóch ook zeker in de zomer fit te houden en zo voor het gehele fietsseizoen. Daarnaast en zeker niet onbelangrijk de hartslag cycling trainingen welke wekelijks op groepslessenrooster worden aangeboden.

In de Little Princess Hall waar de cyclinglessen van het fitnesscentre worden geboden is een zeer groot scherm aanwezig. Dit scherm is onderdeel van de group cycle lessen. Jouw deelname tijdens de les, wordt onderdeel van de les. Jij als deelnemer wordt namelijk getoond als individu op het scherm. Je ziet jouw RPM en jouw hartslag als weergave op het scherm, maar ook die van jouw buurman of buurvrouw. Fietslessen zijn als basis: individuele lessen maar door middel van de group cyle van Technogym is het een ware groepsles.

De splinternieuwe cycle bikes van Technogym zijn voorzien van de nieuwste technologie. Elke fiets beschikt over een eigen scherm op de fiets waarop jij jouw hartslag, RPM, moves en méér kunt aflezen tijdens het harde werken welke jij verricht.

Kun jij het aan om de bergen te beklimmen, dalen in te scheuren, tijdritten door te crossen? Neem dan direct contact op met de medewerkers van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk en beleef deze unieke ervaring als groepsles!