SpinH.I.I.T

SpinH.I.I.T dé nieuwste manier van High Intensity Interval Training; het is hot, het is tranding én het scheelt enorm veel tijd! In totaal een 30 minuten les waarbij de docent het uiterste van de deelnemers vraagt waardoor grootse resultaten ontstaan. Hoe dan?

In vergelijking levert een 30 minuten H.I.I.T. Les niet minder resultaat op als een 60 minuten groepsles, namelijk: door middel van deelname aan een H.I.I.T. Les is wetenschappelijk bewezen dat o.a. De EPOC (naverbranding) na een 30 minuten H.I.I.T. Les gigantisch hoog is! Niet te vergeten: veel hoger is dan bij een 60 minuten groepsles. En dat is wat bijna iedere sporter wilt; snelle- en goede resultaten, zowel zichtbaar als voelbare resultaten.

Nog een goed bijkomend voordeel is, dat door gebruik van een spinningbike de (sport)belasting op heupen, enkels en knieën minimaal is.

De les is snel, krachtig, energiek en pusht deelnemers naar een fysieke- en mentale grens. En dan... Is aan het einde van de finish streep de overwinning fenomenaal!