SH'BAM

SH'BAM

De dansles van de bekende groepsles gigant- Les Mills. De enige échte!

SH'BAM is een unieke-, levendige-, afwisselende en makkelijk in te stromen dansles voor de echte diva´s to be! Je hoeft hiervoor niet te kunnen dansen maar vooral het dansen heel leuk vinden. Want plezier staat in deze les voorop.

Een 45 minuten interval training voor optimale vetverbranding zonder extreme inspanning. Funfactor 10! Deze groepsles slokt niet jouw gehele vrije avond op.

Deze dansles wordt aangeboden door WorkoutCentre Be You in Ridderkerk. Dit fitnesscentre biedt instructeurs van kwaliteit welke elke drie maanden een opleiding van Les Mills ontvangen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Coaching, motiveren en stimuleren is het volledige pakket wat een SH'BAM instructeur doet en jij van de groepslesinstructeurs mag verwachten.

SH'BAM verbetert jouw coördinatie en algemene uithoudingsvermogen. Er wordt gedanst op de hipste muziek, klassiekers, remixen of swingende latin beats.

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen maar doen dat toch nog maar een keer met liefde.. SH'BAM van Les Mills is een groepsles waarbij het FUN,FUN en nog eens FUN is. Niets te gek en elke minuut is een feest!

Wil je een proefles SH'BAM proberen? Neem contact op met hét fitness centre van Ridderkerk en de medewerkers van WorkoutCentre Be You Helpen je graag op weg!