X STACK PRIJZEN MAANDEN

X STACK PRIJZEN MAANDEN

Met de feestdagen in aantocht en het nieuwe jaar inzicht is het dan ook geen gekke gedachte om weer aan het sporten te gaan óf iemand aan het sporten te krijgen. Want jij als fanatiek Be You member hebt nog een lijstje vol met vrienden, familie en kennissen die de laatste jaren aardig wat kilootjes zijn aangekomen... Tijdens diverse dinertjes wordt dan ook alles duidelijk! Jouw: "ik-maak-me-zorgen-om-lijstje" gaat dit jaar verder dan alleen: "het denken aan". Dit jaar ga jij actief achter jouw geliefde aanzitten die op het: "ik-maak-me-zorgen- lijstje" staan. 

"WorkoutCentre Be You beloont jou inzet!

Als trotse Be You member ben jij strijdbaar voor de "minder actieve" onder ons en kun je jouw medeleven, bezorgdheid en zorgzame gedag als typisch jou noemen. Deze fantastische kwaliteiten mogen natuurlijk wel beloond worden, vind je niet? Zo krijg jij als trotse Be You member té gekke prijzen voor ieder die je in beweging brengt en zich aanmeld voor een tweejarig of jaarabonnement naar keuze.

Dus.. wat leveren al deze inspanningen jou op?

Meld jou familie, vrienden of kennissen welke op jouw: "ik-maak-mij-zorgen-lijstje" staan aan voor een gratis proefles naar keuze en kom samen of met een groepje sporten en laat als trotse Be You member jou club zien. 

Maak kennis met de professionele personal trainers, fitness instructeurs en groepslesdocenten en wordt één van de nieuwe Be You members van hét beste fitnesscentre van Hendrik Ido Ambacht! [Dutch fitness awards 2019-2020]

Actie loopt tot en met 09 februari 2020.

Download de actiefolder hier! >>