OVERSTAPACTIE

Dit word mijn maand!

Want sport je nu op een plek waar je eigenlijk helemaal niet wilt sporten om welke reden dan ook? Dan is dit dé maand om te starten met sporten bij hét centre waarop je al een tijdje wacht!


WorkoutCentre Be You biedt jou dé overstapactie!
Zit je vast aan een abonnement welke nu nog een looptijd heeft van 3 maanden of minder? Dan zit je deze tijd vaak met veel tegenzin uit....

Met de eenmalige overstapactie van WorkoutCentre Be You hoef jij niet langer meer te wachten met jouw gym switch!
Want bij WorkoutCentre Be You kun je jezelf gewóón inschrijven voor een éénjarig- of tweejarig abonnement bij hét healthcentre van Ridderkerk! Zonder de bijkomende extra kosten van twee abonnementen! Want WorkoutCentre Be You betaalt jouw oude abonnementskosten tijdens de overstapperiode.

Rekenvoorbeeld:
Als je oude abonnement 50 euro per maand kost en het abonnement bij WorkoutCentre Be You kost €58,- per maand, dan betaal je slechts het verschil aan WorkoutCentre Be You tijdens de overstapactie per maand.
>> €58,- min €50,- euro maakt €8,- kosten voor de eerste maand tijdens de overstapdeal.
Na de overstapdeal betaal je de gebruikelijke maandkosten.


Voorwaarden

  • Alleen geldig bij het afname van een eenjarig- of tweejarig abonnement;
  • Je dient een kopie inschrijving en uitschrijving van je huidige sportschool te tonen;
  • De maximale periode voor de overstapservice bedraagt 3 maanden;
  • Jouw eenjarig- of tweejarig abonnement gaat direct in en heeft de looptijd van de overstapdeal (tijd) + het gekozen één- of tweejarig duur van het abonnement.

Contactformulier

Wil je, je inschrijven voor de overstapddeal en gelijk aan de slag? Dat kan! Inschrijven kan via de receptie op de begane grond van het centre.

Liever eerst een rondleiding of wil je graag meer informatie ontvangen van één van de medewerkers van WorkoutCentre Be You?
Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.