Meten

Meten is weten

Waar anderen de standaard weegschaal gebruiken werkt ons team uit Ridderkerk met een geavanceerdere weegschaal.

De InBody 270 Body Composition Analyzer gaat verder dan alleen gewicht en geeft binnen één minuut een uitgebreid overzicht van jouw gehele lichaamssamenstelling. Zo kan er snel een nauwkeurig advies worden gegeven op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Desondanks dat de weegschaal véél meer meet dan een "gewone" weegschaal, verandert er niet veel aan de manier van meten, want het meten zelf is een fluitje van een cent. Met blote voeten wordt er op de metalen plaatjes gestaan; de weegschaal geeft dan alvast het gewicht aan. Pas ná het vasthouden van metalen plaatjes op de inklapbare armen is de meting écht voldaan. De gegevens worden vervolgens naar de centrale computer gestuurd en zo het in Technogym systeem opgeslagen. Hierna worden alle gegevens doorgenomen en wordt jij op papier in kaart gebracht.

Zo kun je samen met jou fitness instructeur of personal trainer het overzicht doorlopen en hier en daar een conclusie los laten over het geheel. Het fitnesscentre in Ridderkerk adviseert om jezelf periodiek te laten meten. Elke 6 weken is ideaal. Of wel, meet niet te vaak! Een periodieke meting toont dat jou gewicht constant fluctueert, waardoor regelmatige of soms dagelijkse metingen een demotiverend en zelfs vertekend beeld kunnen schetsen.

Wil je graag advies na jou meting? Dan zijn we er voor jou. De medewerkers van WorkoutCentre Be You bieden tips om sommige zaken nét wat gemakkelijker te laten verlopen. Tevens bespreek je samen met je instructeur de opties voor een nieuw- en persoonlijk trainingsschema.

Bij WorkoutCentre Be You gaat het dus niet alleen om het sporten, maar om het gehele plaatje. Je weet wat ze zeggen; Meten is weten!

Wil jij nou óók weten hoe jouw lichaam in elkaar zit of is jouw meetmoment alweer een tijdje geleden? Neem dan snel contact met op en plan jouw volgende meetmoment direct in!