Leefstijltest

Leefstijltest

Bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk kijken wij graag naar jouw gezondheid in de breedste zin. Samen met jou willen we op een duurzame manier jouw huidige leefstijlpatroon optimaliseren. We doen dit met tips die niet alleen effectief zijn, maar ook haalbaar zijn voor jou. Daarom maken we een plan samen met jou! Een gezonde leefstijl wordt gevormd door verschillende aspecten:

  • Voeding;
  • Beweging;
  • Slaap.

En wellicht kunnen we het ook nog hebben over het beperken van tabak- en alcoholconsumptie?

Leef je gezond, dan verminder je de kans op verschillende aandoeningen van lichaam én geest. Het recept voor een lang en gelukkig leven. Soms is het echter lastig om zelf nieuwe inzichten te krijgen, en vernieuwingen in je leefstijl door te voeren én vast te houden. Wij bieden je hier graag gratis hulp voor aan!

Tijdens de gratis leefstijltest ga je circa 45 minuten met een co-assistent of andere medewerker van het centre in Ridderkerk aan de slag om te inventariseren waar er nog winst te behalen valt binnen jouw dagelijkse gewoontes. Dit zal gebeuren door middel van een uitgebreide vragenlijst en een bloeddrukmeting. Bovendien kunnen we met een geavanceerde weegschaal zien wat je lichaamssamenstelling is. Zo krijgen we een goed beeld van je huidige leefstijlpatroon. Aan de hand van deze informatie zullen wij jou vervolgens coachen.

Het helpt als je vóór het gesprek alvast nadenkt over je persoonlijke doelstellingen op het gebied van leefstijl en gezondheid. Denk daarbij aan alle bovenstaande aspecten. Hierna zul je gecoacht worden met concrete tips die voor jóú haalbaar en toereikend zijn.

*In samenwerking met UpHealth


Boek jouw persoonlijke leefstijltest

Boek gemakkelijk en snel jouw gratis advies via onderstaand contactformulier.
Of maak een afspraak op de begane grond bij de receptie.
De medewerkers van WorkoutCentre Be You nemen zo snel mogelijk contact met je op.