WorkoutCentre Be You uitgeroepen tot beste fitnessclub van Hendrik-Ido-Ambacht

12-12-2019

WorkoutCentre Be You is op vrijdag 22 november 2019  uitgeroepen tot beste fitnessclub met hoogste normering van Hendrik-Ido-Ambacht. De afgelopen maanden stonden in het teken van de "Dutch fitness awards 2019". Deze wedstrijd wordt op landelijk niveau gehouden en fitnessclubs kunnen hiervoor genomineerd worden door leden of mensen uit hun omgeving.

Hierna kon iedereen een stem uitbrengen op de voor hun favoriete sportclub met een eventuele waardering voor prijs/kwaliteit verhouding, de hygiëne en de klantvriendelijkheid. De club met de meeste stemmen en hoogste waardering mag zich vervolgens een jaar lang de beste fitnessclub van de gemeente, regio of Nederland noemen.


Met een gemiddeld cijfer van 9,4 mag de club zich dan ook voor het hele jaar: "Dé beste fitnessclub van Hendrik-Ido-Ambacht" noemen.

WorkoutCentre Be You pakt dit jaar de winst en behaalt de titel dankzij stemmers uit de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Stemmers welke niet alleen op de club hebben gestemd, maar ook nog eens gezamenlijk een hoog rapport cijfer hebben te geven. Met een gemiddeld cijfer van 9,4 mag de club zich dan ook voor het hele jaar: "Dé beste fitnessclub van Hendrik-Ido-Ambacht" noemen.

Door een breed scala aan sportactiviteiten die WorkoutCentre Be You biedt aan jong en oud, goed opgeleid personeel en persoonlijke aandacht voor alle leden die zich in het fitnesscentrum bevinden onderscheidt de club zich van de rest in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

WorkoutCentre Be You een club voor iedereen! Ook graag member bij Be You zijn? Aanmelden kan via de onderstaande knop.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!