TRX Suspension Training

31-07-2017

Bij WorkoutCentre Be You is het mogelijk om met een TRX suspension training te volgen. Deze zelfstandige training wordt uitgevoerd met speciaal materiaal, welke in de fitness wordt bewaard.

Suspension Training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals. Het doel is om kracht-, balans-, flexibiliteit-, houding-, en de
core-zone te verbeteren. Het biedt een snelle- en effectieve total-body workout, waarbij de nadruk ligt op de spier uithoudingsvermogen te verbeteren.

Voor het uitvoeren van de training is niet veel ruimte of materiaal nodig! De suspension training dient enkel te worden opgehangen aan een ankerpunt; in de fitness bij WorkoutCentre Be You kunt u de Smith-Machine gebruiken als een eventueel ankerpunt. Daarnaast maakt u gebruik van uw eigen lichaamsgewicht, zwaartekracht en natuurlijk de TRX Suspension Kit.

Tijdens uw training kunt u zelf verschillende houdingen proberen om daarmee de intensiteit van de training te verzwaren of te verlichten. Suspension Training is geschikt voor een zeer- brede doelgroep; er is geen "basis niveau fitheid" nodig.

Wilt u de TRX een keer proberen? Vraag aan de balie van WorkoutCentre Be You naar de TRX set, of maak een afspraak met één van onze fitness trainers.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!