#Summerproof #Challenge

15-05-2017

Wat is gezonde voeding nu precies? En wat doet voeding voor u?

Ontdek het tijdens onze summerproof challenge!
Er is veel tegenstrijdige informatie over voeding: wat is wel goed en wat is nu juist niet goed? Wat is het verhaal achter de fabels en feiten rondom voeding? Gezondheid is voor iedereen persoonlijk, dus hoe komt u erachter wat met betrekking tot voeding voor u werkt?

Tijdens de Summerproof Challenge leert u wat de kracht van voeding is en wat het voor uw energie en vitaliteit kan doen. U leert ook hoe lekker gezond eten is, door middel van de recepten die u  krijgt opgestuurd.

Tijdens de challenge wordt u geïnspireerd om andere keuzes maken. Dit helpt u te ontdekken wat bij u past. Dus heeft u het idee dat uw energieniveau niet meer is zoals vroeger? Voelt u zich slap, nadat u wat heeft gegeten? Gaat het concentreren moeilijker? Of heeft u hardnekkige kilo's die maar niet weg willen gaan?

Is het antwoord op deze vragen JA?
Dan is deze Summerproof Challenge ☀ van WorkoutCentre Be You iets voor u!

Doe mee en ontvang elke week via de email heerlijke recepten, inspiratie, feiten en fabels, opdrachten en een dosis motivatie! Gewoon lekker en gezond eten en straks kunnen genieten van een heerlijke zomer, waarbij u de baas bent over uw eigen eetgedrag!
Kijk snel verder voor meer informatie en ga de uitdaging aan!

Gaat u de uitdaging aan?

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!