Spinning® Marathon for Kika - 13 april 2019

07-02-2019

Initiatiefneemster Wendy Rijsdijk. Moeder van de tweeling Thomas en Eliza zet zich vol overgave in voor Kika, zij weet als geen ander dat een gezond kind het enige is wat telt. Kinderen krijgen ging dan ook voor Wendy en haar man niet vanzelf en geduld was dan ook op zijn plaats.

"Kinderen maak je niet, nee kinderen krijg je. En als je vervolgens gezegend bent om kinderen te krijgen dan is het enige wat telt een gezond kindje", aldus Roxanne van Berkel eigenaresse van WorkoutCentre Be You. Moeder van een dochter van 2 jaar en zwanger van de tweede. Zij is nu in de fase waarin sporters van de club nieuwsgierig zijn naar het geslacht van haar kindje, haar maakt het niets uit. Jongen of meisje als het maar gezond is! In samenwerking met Wendy Rijsdijk zetten zij een Spinning®marathon op te bate van het Kika fonds.


WorkoutCentre Be You

Zaterdag 13 april 2019 zal de Spinning®marathon plaatsvinden in zaal 1 van de club. De club is vanaf 08.00 uur geopend en toegankelijk voor deelnemers. Begin uw dag met een kopje koffie of thee en een lach! Vergeet niet bij WorkoutCentre Be You betaalt u contant.

Tijdens de marathon zijn er 15 spinner®bikes beschikbaar, deelnemen? Meld u zo snel mogelijk aan! Reserveer uw bike via de link op de pagina en betaal eventueel direct om de reservering compleet te maken.

Lestijden en presenters
[1]   09.30 tot 10.30 uur   Ronald Struik

[2]   10.30 tot 11.30 uur    Liesbeth van der Leeden

[3]   11.30 tot 12.30 uur    Rob van Efferen

[4]   12.30 tot 13.30 uur   Daphne de Wachter

Wilt u slechts één of twee uur deelnemen aan de marathon? Geen probleem! Doe wat u fysiek gezien aankunt, alle steun voor het goede doel is meer dan welkom!


Wist u dat?

 • Alle Spinning® uren worden verzorgt door Spinning® officals instructeurs van WorkoutCentre Be You?
 • U heeft geen SPD klikkers? Geen probleem, u kunt ook deelnemen met "standaard" sportschoenen.
 • WorkoutCentre Be You beschikt over twee douches voor de dames en twee douches voor de heren;
 • Er een sportmasseur aanwezig is en masseert tegen een gereduceerd tarief voor het goede doel. U vindt de collectebus in de massagesalon van Live.! Massages.
 • Wilt u alvast doneren voor het goede doel? Gebruik de PayPal link.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.


Wist u dat?

 • Ieder jaar 500 tot 550 kinderen kanker krijgen?
 • Er jaarlijks 800 kinderen onder actieve behandeling zijn?
 • Het overlevingspercentage op dit moment 75% is?
 • Kinderkanker de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte bij kinderen is?
 • Er meer dan 20 verschillende vormen kinderkanker zijn?
 • Leukemie de meest voorkomende vorm van kinderkanker is?
 • Topzorg, toponderzoek en topmensen in 2017 samen worden gebracht in een nationaal kinderoncologisch centrum, het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie?

Ook Wendy heeft een mooie website geschreven. Klik op de onderstaande button.


Reservering

WorkoutCentre Be You reserveert 7 dagen na aanmelding een bike voor u. Betaalt u bij reservering direct het bijbehorende bedrag, dan is de deelname definitief.


Betaal direct en uw bike staat vast!

Spinning® marathon

Steun KiKa!

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!