Spieren voor spieren #Event

09-12-2019

Op zaterdag 30 november 2019 heeft WorkoutCentre Be You een goede doelen actie georganiseerd ten bate van Stichting Spieren voor Spieren.

Ronald Struik initiatiefnemer voor de actie is al jarenlang actief betrokken bij WorkoutCentre Be You en zet ook dit jaar zijn beste beentje weer voor. Ditmaal doet hij dat voor Stichting Spieren voor Spieren! Zo heeft hij dit jaar voor de stichting inmiddels €3155,- ingezameld en zijn actie gaat door!

WorkoutCentre Be You' streefbedrag van €500,- is met €761,- ruimschoots behaald!

Tijdens het evenement bood de club een combinatie van activiteiten op de gezellige- en sportieve dag aan. Deelnemers konden zich vooraf inschrijven.

Zo was er een tweetal yoga uren onder leiding van yoga docente Jeanette van Tiel (mede organisator) en yin yoga docente Petra Rutten welke een combinatie van yin- en yang les presenteerde, waarna deelnemers van een heerlijk ontbijtje konden genieten.

Gevolgd door een tweetal uren CrossFit® onder leiding van personal trainer Mitchell Rutjes. CrossFit® is een intensieve fitness workout, voor zowel: spierkracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie. Na deze fantastische les merkte de deelnemers een opgeladen fysieke gesteldheid, waarbij het energielevel optimaal geboost was. Na afloop van de les hadden de deelnemers een heerlijke herstelmaaltijd genuttigd.

De laatste twee uren werden óók sportief afgesloten met een Spinning® lessen onder leiding van de organisatoren: Jeanette van Tiel en Ronald Struik. Dit waren eveneens pittige lessen waarin alle facetten van Spinning® aan bod kwamen.

Het sport evenement was leuk én vooral zeer gezellig. Er zijn vele zweetdruppels gelaten en met goede- gezonde spieren gesport voor kinderen, maar ook volwassene met spierziektes waarbij sporten helaas niet vanzelfsprekend is.

WorkoutCentre Be You' streefbedrag van €500,- is met €761,- ruimschoots behaald!

Wij bedanken alle deelnemers die hun goede spieren hebben in gezet om Stichting Spieren voor Spieren te steunen en bedanken daarnaast ook alle donateurs.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!