Personal training the way to go! #Train #Together

14-08-2017

Voordelen van een personal trainer

U kent het wel, de zomer komt eraan of het einde van het jaar is in zicht en u denkt: ''Dit jaar ga ik écht sporten en aan mijn gezondheid werken!". De fanatiekeling welke jaarlijks zo denkt en rondom die periodes voor het eerst naar een sportschool gaat, gaan vol overtuiging werken aan hun persoonlijk gestelde doelstellingen. Aan de startlijn is deze groep positief gestemd om doelen te behalen. En ook nog eens, in de zeer korte periode welke ervoor beschikbaar is gesteld. Deze groep is vaak nog nooit eerder of een "blauwe maandag" binnen in een sportschool geweest.

Waardoor zij vaak snel ter realisatie komen dat een "quick fix" er even niet in zit. Hierdoor geven ze snel de moed weer op, omdat resultaten niet worden behaald en de hele onderneming dus tegenvalt. In dit geval is de volgende situatie vaak aan de orde: "Men sluit een abonnement af voor minimaal één jaar met maandelijks ongeveer +/- 20 euro aan kosten. Dit is het geval wanneer er bij een low budget keten wordt aangesloten; Of te wel sporten waar de kwaliteit laag is en de klant zelf maar moet uitvogelen hoe de persoonlijke doelstellingen kunnen worden behaald. Kortom goede- en betrouwbare begeleiding is mijlenver te zoeken!"

Dit is waar een personal trainer de uitkomst biedt. Samen met een personal trainer stelt u persoonlijke doelen op waarna u direct aan de slag gaat. Samen met de personal trainer zal u uw doelstellingen bereiken, mits u er niet de tijd en energie in steekt die noodzakelijk is. Een gecertificeerde personal trainer heeft hard gewerkt om de ervaring en kennis op te doen die benodigd is om u te kunnen helpen. Door deze kennis en ervaring zullen de trainingen effectiever zijn, dan wanneer u de trainingen alleen zou uitvoeren.

Een personal trainer enkel een "fancy" naam?

Een goede personal trainer weet wat wel- en niet werkt om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Of dit het verbeteren van de conditie is, de voorbereiding van een Viking run, u gewoon "lekkerder" in vel wilt zitten, of omdat u een kickstart nodig heeft? Geen enkele doelstelling is te gek!

Voor elk doel is er een personal trainer die de expertise heeft om uw doelen te realiseren. Heeft u het even moeilijk en worden de levensstijl veranderingen u allemaal even te veel? Geeft niet! Uw personal trainer is er voor u en steunt u wanneer u het moeilijk heeft. U staat er niet alleen voor!

Personal Training komt met een prijskaartje. Maar een goede personal trainer is dat geld dubbel en dwars waard! Een personal trainer heeft tijd en energie gestoken in het behalen van alle kennis en ervaring waardoor de trainers van Personal Training Be You u kunnen helpen met het behalen van uw persoonlijke doelstellingen. Doordat een personal trainer weet wat hij of zij doet kan uw trainer ervoor zorgen dat uw doelen op de snelst mogelijke manier worden bereikt. Dit doet de personal trainer door middel van: juiste voeding te adviseren, opstellen van passende training schema's en het aanbieden van een totaalpakket aan coaching. Hierbij houdt de personal trainer natuurlijk rekening met een eventuele medische sportgeschiedenis zodat de training zo veilig mogelijk kan worden uitgevoerd. Tijdens de training helpt uw trainer u stap voor stap bij het uitvoeren van de oefeningen. Hierdoor blijven blessures uitgesloten.

Effectiever dan al het andere!

De trainingen met een personal trainer zijn leuker en effectiever omdat de trainer u elke training weer uitdaagt om het uiterste uit uzelf te halen. Het enthousiasme en de wilskracht van uw trainer heeft in vele gevallen positieve effecten op u als klant; Resultaat geeft dat u als klant er alles aan zal doen om de voorgeschreven training uit te sporten. En dit alles resulteert in zeer positieve resultaten in de door u gestelde doelstelling waardoor u gemotiveerd blijft om te trainen en de trekkracht van uw bank in uw huiskamer op u is uitgewerkt! En dat is bij vele sporters dé uiteindelijke reden geweest om te starten met trainen.

Elk traject is uniek

Misschien vraagt u uzelf af hoelang u een personal trainer nodig heeft? Dan is de vraag eigenlijk: "Wanneer heeft u uw sportmaatje niet meer nodig?". Dit is allemaal afhankelijk van de sporter in kwestie. Bent u leergierig? En wilt u liever individueel sporten? Dan is de kans groot dat u veel in een korte periode van uw personal trainer kunt leren. Dit betekent dat u na verloop van tijd zelfstandig aan de slag kunt in de sportschool.
Maar tevens is het mogelijk om met uw trainer nieuwe- en tussentijdse doelen op te stellen waarbij u zeker de hulp van een personal trainer kan gebruiken! Dit is een andere reden waarom u eventueel voor onbeperkte tijd met een personal trainer traint.

Voordelen van een personal trainer:

 • Gegarandeerd resultaat (mits inzet 100% is);
 • Gepersonaliseerd traject;
 • Vooraf gestelde doelen en doelstellingen;
 • Effectievere trainingen (in vergelijking tot individueel trainen);
 • Veiligheid binnen de oefening en training;
 • Volledige aandacht voor u;
 • Externe motivatie van de personal trainer!
 • Mentale coaching;
 • Online coaching;
 • Voedingsadvies;
 • Voedingssoftware;
 • Samen trainen is altijd leuker!

Na het lezen van onze #blog kan u niet achterblijven!
Start met uw personal trainer en jaag uw dromen na!
Voor meer informatie? Klik op de onderstaande link.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!