Peakmoment #fotoshoot

06-09-2018

Gezocht: deelnemers voor fotoshoot #Gymlife


Wegens omstandigheden de eerste fotoshoot niet kunnen deelnemen? Nieuwe kans!

Na het succes van de eerste fotoshoot bij WorkoutCentre Be You komt er een vervolg op 18 november 2018. Ook ditmaal is er dé professionele (fitness) fotograaf Hugo van Gelder ingehuurd (fotograaf van o.a. diverse RTL tv programma's!), dit kunt u niet missen! Eén gezellige- en vooral sportieve ochtend met sporters onderling!

Follow us:
@workoutcentre_be_you en @personaltrainingbeyou en krijg een impressie van onze eerste fotoshoot.

De fotoshoot is geheel gratis, het enige wat u hoeft te doen is een training bedenken en die op 18 november uitvoeren. Wanneer u obstakels ervaart betreffende het uitzoeken of bedenken van een gepaste training, kunt u de fitness instructeurs en/of personal trainers van WorkoutCentre Be You vragen voor het vormen van een passend schema!

WorkoutCentre Be You is vanaf 08.45 uur geopend voor genodigde. Vanaf 08.45 uur kan iedereen omkleden en preppen voor een topshoot. De fotoshoot start stipt om 09.00 uur; de eerste 10 sporters gaan dan de zaal in, waarna we na één uur afwisselen voor de tweede groep sporters.

Het is erg belangrijk dat de gehele groep er om 09.00 uur is, want een lege fitness is niet mooi als achtergrond.

Resultaten van de shoot worden als motivation tool gebruikt op de Facebook- en Instagram pagina's #motivate

Na de fotoshoot worden de foto's bewerkt door de fotograaf. Hou vanaf die tijd beide Instagram pagina's goed in de gaten, want WorkoutCentre Be You gaat vanaf die tijd publiceren! Wordt uw foto gepubliceerd? Dan kunt u de betreffende foto opvragen en gebruiken voor eigen doeleinden.

Er zullen tijdens de fotoshoot ongeveer 100 foto's gemaakt worden.

Deelnemen?

Meld u aan via het contactformulier en onze collega Tessa neemt contact met u op!

Tot 18 november!
WorkoutCentre Be You

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!