Nieuwe samenwerking.......

09-10-2017

WorkoutCentre Be You heeft er een nieuwe samenwerking bij! Eentje waar wij heel erg blij mee zijn, en één waar we onze leden ook heel erg blij mee kunnen maken!! #happy #beauty #lookinggood

Vanaf heden werkt WorkoutCentre Be You samen met BodyLookz. Bodylookz is een schoonheidssalon en zonnestudio te Hendrik-Ido-Ambacht. De nieuw gesloten samenwerking is natuurlijk goed nieuws voor ons en natuurlijk ook voor onze leden! Want deze samenwerking heeft vele voordelen voor u als lid...!

U als lid van WorkoutCentre Be You krijgt namelijk op vertoon van uw membership card 10% korting voor de zonnebanken bij zonnestudio BodyLookz. Dit betekent dat we onszelf, in zowel de zomer als winter van een heerlijk getinte kleur kunnen voorzien! En geef nou toe, wat is er nou lekkerder dan na het zweten en harde trainen uzelf even lekker te verwennen met een heerlijke bruiningssessie. BodyLookz zit op loopafstand van WorkoutCentre Be You, dus de beloning is dichtbij.

Hoe werkt het?
Op uw membership card staat een logo van de salon BodyLookz. Door uw membership card met logo van BodyLookz te tonen bij Schoonheidssalon en Zonnestudio BodyLookz kunt u lekker genieten van een heerlijke bruiningssessie waarop u ook nog eens 10% korting krijgt.

Let op! Ook op vertoon van de "oudere" membership cards ontvangt u 10% korting!

Kijk voor alle behandelingen even op de website van BodyLookz.


Uw lichaam verdient meer dan een budget club!