Is #kickboks een eenzijdige sport? #Feit of #Fabel

20-01-2017

Feit of Fabel?

Kickboksen is een samensmelting van de klappen van boksen, en de trappen van tai kwondo en karate. Het is dus een pittige workout waarbij zowel de handen als de voeten worden gebruikt. Kickboksen kan veel positieve resultaten leveren voor het behalen van persoonlijke gestelde fitness doelstellingen. Het is dus een fabel dat kickboks een eenzijdige sport zou zijn!
Bijvoorbeeld: als u wilt werken aan uw zelfverdediging en weerbaarheid, is deze veelzijdige vechtsport een echte aanrader voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast wordt door het hoge tempo van de training de conditie verbeterd, net als de algemene spierkracht en het reactievermogen. Een geweldige aanvulling op elk workout regime met doelstellingen zoals lichaamsgewicht afvallen, lichaamsvetpercentage verlagen, lichaamsspierpercentage bijkomen of het verbeteren van het uithoudings- en reactievermogen.

Belangrijk: kickboksen is zeer geschikt als ruggengraad voor een personal trainingssessie. Omdat deze sport vrij ingewikkeld is, wordt het niet aangeraden om op eigen houtje de wereld van de kickboks te verkennen. Vraag uw Personal trainer om advies en een op maat gemaakt trainingsprogramma om het maximale uit deze geweldige workout te halen. Geen Personal Training? WorkoutCentre Be You biedt op twee momenten per week een kickboks les voor volwassenen.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!