Fotoshoot #BeYou

08-05-2018

Gezocht: deelnemers voor de fotoshoot bij ons in de sportschool!

Op 3 juni 2018 organiseert WorkoutCentre Be You een fotoshoot. Zo is er een professionele (fitness) fotograaf ingehuurd die foto's van de deelnemende sporters gaat maken. De foto's worden gebruikt op de Facebook- en Instagram pagina's van WorkoutCentre Be You als motivation-tool voor anderen: (@workoutcentre_be_you en @personaltrainingbeyou).

Wij zijn op zoek naar 20 deelnemers die willen meedoen met de fotoshoot omdat zij anderen willen inspireren. De fotoshoot is geheel gratis, het enige wat u hoeft te doen is een fitness-schema schrijven zodat de fotograaf rekening kan houden met de oefeningen die uitgevoerd worden. Kunt u dit niet? De fitness instructeurs en personal trainers van WorkoutCentre Be You kunnen u helpen met het vormen van een passend schema!

Bij aanvang maken we twee gemêleerde groepen van alle aanwezige sporters.

De fotoshoot start stipt om 09.00 uur; de eerste 10 sporters gaan dan de zaal in waarna we na één uur afwisselen voor de tweede groep sporters.

Het is erg belangrijk dat de gehele groep er om 09.00 uur is, want een lege fitness is niet mooi als achtergrond.

Na de fotoshoot worden de foto's bewerkt door de fotograaf. Houdt vanaf de fotoshoot beide (Facebook) Instagram pagina's goed in de gaten, want WorkoutCentre Be You gaat vanaf die tijd publiceren! Wordt uw foto gepubliceerd? Dan kunt u de betreffende foto opvragen en gebruiken voor eigen doeleinden.

Ook deelnemen?
Stuur dan een mailtje naar balie@workoutcentre.nl t.a.v. Nino waarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer staan vermeld. Dit email adres is ook voor vragen rondom de fotoshoot!

Wees er snel bij!

Direct aanmelden? Dat kan via het onderstaande formulier!

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!