Do's en Don'ts met de #feestdagen.

21-12-2017

Maar waar kunt u opletten tijdens de feestdagen? Bekijk hiernaast in de tabel wat u beter wel of niet kan nemen en lees de onderstaande tips goed door.

Waar kunt u op letten tijdens de feestdagen?

De decembermaand staat met al zijn feestdagen, zoals Kerst en Oud en Nieuw, bekend om lekker eten. Als u bezig bent met uw gewicht, dan kan dit best lastig zijn, want u wilt ook niet dat al het harde werk van de afgelopen maanden voor niks is geweest. Wat te doen?!

Houd goed in gedachten dat het in totaal maar drie feestdagen zijn. Van drie dagen wat meer eten wordt niemand dik! Oké misschien dat u de dag na kerst wel iets zwaarder zult zijn op de weegschaal, maar als u daarna weer u normale ritme oppakt dan bent u dat zo weer kwijt.

Van drie dagen wat meer eten wordt niemand dik!

Tips van de diëtiste.

1. Let er goed op dat u voldoende drinkt, minimaal 2 liter drinkt: onbeperkt (bron)water, groene/kruidenthee en met mate koffie en light frisdranken zonder calorieën.

2. Probeer zo weinig mogelijk calorieën uit het drinken te halen. Dit zijn zogenaamde 'loze calorieën'.

3. Neem tijdens de feestdagen alleen het allerlekkerste, maar u hoeft echt niet alles te nemen wat op tafel staat! En vol = vol!

4. Kies voor groenten. Hiernaast kunt u zien hoeveel groenten bijvoorbeeld gelijk staat aan de hoeveelheid calorieën van één oliebol!

5. En een van de belangrijkste tips die we u deze tijd van het jaar willen meegeven: Vergeet niet te genieten!

Namens WorkoutCentre Be You, wensen wij u allen heel fijne feestdagen toe! En mocht u toch nog wat vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij de diëtiste.

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!