BODYBALANCE moet ik lenig zijn? #groupfitness

04-12-2018

Feit of fabel?

Voor BodyBalance® moet u lenig zijn.


Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij u flexibiliteit en kracht opbouwt en u een gevoel van rust en kalmte krijgt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Tijdens de les neemt u verschillende houdingen aan die in vloeiende bewegingen in elkaar overgaan op rustige muziek.

Het is niet de bedoeling dat u in de eerste les uw benen al in de nek kunt leggen! Elke drie maanden is er een nieuwe zogeheten 'release', een nieuwe serie oefeningen met nieuwe muziek. Tijdens die drie maanden werkt u naar een bepaalde houding toe. Tijdens het beoefenen van BodyBalance® is het dus de bedoeling om het lichaam in balans te brengen en leniger te worden. Alle kleine beetjes helpen!  Als u blessures heeft, of een bepaalde houding niet prettig voelt, kunt u de groepslesdocent altijd om een optie(s) vragen. Eén optie is een andere houding die minder intensief is en dus makkelijker vol te houden. U hoeft zich niet te schamen, om een optie te vragen: de kracht is juist om uw eigen grenzen te kennen en uw lichaam te accepteren zoals het is.

Oftewel dat u lenig moet zijn voor het deelnemen van de Bodybalance® les is een misverstand, die we graag uit de wereld helpen!

BodyBalance® richt zich voornamelijk op (de naam zegt het al) de balans van het lichaam.

BodyBalance® is een reis, geen eindbestemming!

Met een ontspanning of meditatiemoment aan het eind van de BodyBalance® les, is deze workout dé ultieme body- en mind mix.

De BodyBalance® wordt elke vrijdagochtend verzorgd om 09.15 - 10.15 uur door groepslesdocente Jeanette. Wilt u graag de les proberen? Klik dan op de onderstaande knop, meld u aan en WorkoutCentre Be You neemt contact met u op!

Uw lichaam verdient meer dan een budget club!