WorkoutCentre Be You

Sinds 1982 is er al een sportschool gevestigd aan de Krommeweg 6A te Hendrik Ido Ambacht. Eind jaren 90 zijn er telkens plannen gemaakt om het gebouw waar WorkoutCentre Be You gevestigd is, te slopen en zo plaats te maken voor nieuwbouw.

Sinds 2015 is eigenaresse Roxanne op zoek gegaan om de huidige club op een andere en definitieve locatie onder te brengen. Vanaf 2021 is zij van de reservebank gekomen en zijn de plannen voor een verhuizing definitief geworden. Hiermee zal de verhuizing per 01 januari 2022 te Ridderkerk definitief worden.

Het mag geen geheim zijn dat wij als bedrijf graag in Hendrik Ido Ambacht wilde vestigen. Echter met het vestigen in Ridderkerk was dit een unieke kans met vele, vele voordelen. En die zijn niet alleen voor de huidige leden van WorkoutCentre Be You maar ook voor de leden van het huidige Topgym en de inwoners van Hendrik Ido Ambacht én Ridderkerk. Onze nieuwe locatie is in feite naast de deur oftewel 7 kilometer verderop met een reistijd van zo'n 11 minuten.