Extra leden informatie

22 april 2020

Beste Be You members; Lieve leden,

Gisteren was de persconferentie. Jammer maar helaas hadden we er meer van verwacht, maar iets is beter dan niets.... Aan de versoepeling welke gisteren is aangekondigd, kunnen we zeker een leuke draai geven!

Wat gaan we doen?
WorkoutCentre Be You heropent en neemt het parkeerterrein als sportterrein in gebruik voor de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar.

De groep jeugd is uit elkaar gesplitst, onderstaand de kenmerken per leeftijdscategorie:


Dit houdt in dat de jeugd abonnees weer kunnen starten met sporten. Trainingen zijn op het parkeerterrein waarbij WorkoutCentre Be You gesloten blijft. Alle jeugd abonnees dienen rekening te houden met weinig tot geen faciliteiten van de club, denk aan:

  • Geen kleedkamers;
  • Geen douches;
  • Slechts één wc - één sporter tegelijk naar de wc, dit rouleren we af;
  • Geen opbergmogelijkheid voor persoonlijke eigendommen.

Bij aankomst wacht je buiten indien jouw docent nog niet aanwezig of bezig is.
Alle docenten houden rekening met het 1,5 meter afstandsbeleid, graag vragen wij de jeugd dit ook te doen.

Op het lesrooster van Virtuagym zal zo snel mogelijk het actuele lesrooster worden gepubliceerd met daarin de lessen op onze locatie. Deze lessen kun je herkennen, omdat het woordje LIVE er dan niet meer voor staat. Alle andere lessen welke wij tot op heden boden voor volwassene, zullen blijven draaien zoals deze nu worden aangeboden.


Hygiëne regels zijn strenger dan ooit! Alle sportmaterialen van de club worden voor- tijdens en na de les gereinigd. Sporters krijgen de mogelijkheid om handen voor- en na de les te reinigen. En elke sporter krijgt eigen materiaal.
19 jaar en ouder

Niet iedereen is content met deze maatregelen, want ben je 19 jaar of ouder? Dan mogen wij als club jou helaas nog niet ontvangen. Graag bieden wij een compensatieregel voor ouders of grootouders.

Ben je lid? En heb je kinderen of kleinkinderen onder de 19 jaar? Dan zijn kinderen of kleinkinderen welkom voor het volgen van de lessen bij WorkoutCentre Be You!!

Ben je vader, moeder, opa of oma en gaat jouw kind of kleinkind gebruik maken van jouw lidmaatschapspasje? Geef deze dan aan de jeugdige mee. Het pasje dient voor de les getoond te worden ter controle. Niemand zal inloggen in ons registratiesysteem, er wordt dan ook niet onnodig aan club items gezeten. Nog altijd blijft het aanmeldbeleid via Virtuagym. Wil jouw kind of kleinkind deelnemen aan een les? Dan meld je jezelf aan voor de gekozen les. Komt het toch niet uit? Dan is afmelden noodzakelijk.

Bedankt voor jullie jarenlange steun! <3

Team Be You,
Ilja, Jeanette, Laurens, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Mitchell, Parweez, Patrickson, René, Roxanne, Sam, Sammy, Tessa.

©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk