10 uur koffietafel

De 10 uur koffietafel

Eenzaamheid is heel slecht! Het kan een mens depressief maken en het is ook nog eens zeer slecht voor de gezondheid. Het is namelijk zo dat eenzame mensen tot 30% meer kans hebben op een hart- of herseninfarct. Omdat 1 op de 4 mensen van 15 jaar en ouder in Nederland wel eens eenzame gevoelens heeft, vinden wij het heel belangrijk bij ons sociaal- sportcentrum om onze bijdrage te leveren aan het bestrijden hiervan.

Daarom hebben wij vanaf 15 augustus 2022 elke doordeweekse dag om 10 uur de 10 uur koffietafel! Dit is een sociaal project voor iedereen. Je hoeft dus helemaal geen lid te zijn om te komen.

Dit is een leuk project waarbij je elke dag om 10 uur bij de koffietafel koffie of thee kunt komen drinken, terwijl je een leuk praatje maakt met onze coassistenten* of andere medewerkers van WorkoutCentre Be You. Daarnaast kan je een praatje maken met andere leden en die leren kennen, een nieuwe sport buddy vinden of nieuwe vrienden maken.

Verder zullen we in de toekomst workshops geven bij en tijdens de koffietafel. We zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod laten komen:

  • Een gesprek aangaan, hoe doe je dat?
  • Hoe ga ik om met onzekerheid en hoe krijg ik meer vertrouwen in mezelf?
  • Hoe kan het beste met stress omgaan?
  • Hoe kan het beste met woede omgaan?