Kickboks

Kickboks

Contactsport is natuurlijk het mooiste wat er is. Voor de ene is het wat "onwennig"  maar leuk is het vooral!

Tijdens de kickboks lessen van WorkoutCentre Be You wordt er getraind op de zakken, trap- en stootkussens. Er wordt gewerkt met de armen en de benen, diverse combinaties gecreëerd en geleerd. Denk hierbij aan:

  • Directe stoten;
  • Opstoten;
  • Hoeken;
  • Low kicks;
  • High kicks;
  • Front kicks en
  • Knietjes.

Tijdens de kickboks lessen bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk is de doelstelling allemaal heerlijk te sporten en dan in het specifiek kickboksen met recreanten basis. Dit houdt in, dat er weinig tot geen deelnemers de doelstelling hebben om ooit in de kickboks ring te staan. Sporten en hiermee fit en gezond blijven is de voornaamste reden. Omdat kickboks voor vele een fantastische uitlaatklep is, is het dan ook niet gek dat de kickboks lessen graag bezocht zijn.

Sparren voor recreanten vanaf de volwassen leeftijd kan tot elke leeftijd. Voor zowel mannen als vrouwen! Zo zijn er vele vrouwen welke wekelijks deelnemen in de lessen te Ridderkerk en hun plezier uit het kickboksen halen.

Tijdens het sparren wordt er getraind met en op elkaar. Sparren is ontzettend intensief, omdat er contant energie wordt geleverd. Deelnemers trainen met andere kickboksers met hetzelfde geslacht, lengte en gewicht. Deze combinatie van kussen- en sparlessen zijn een ware aanrader!

Tijdens de kickboks lessen bij het fitnesscentre wordt er niet alleen aan spierkracht, maar ook aan de algemene lichaamsconditie gewerkt. Bij een algemene kickboks les van 60 minuten wordt er als ondergrens 800 kilocalorieën verbandt.

Proefles proberen? Meld je dan direct aan en wellicht is de kickboks les jou ideale les!