Kickboks - sparren-

Contact sport is natuurlijk het mooiste wat er is. Voor de ene is het wat onwennig"  maar leuk is het vooral! Tijdens de kickboks lessen bij WorkoutCentre Be You is de doelstelling allemaal sporten en dan in specifiek kickboksen met recreanten basis. Dit houd in, dat geen enkele deelnemer de doelstelling heeft om ooit in de kickboks ring te staan. Sporten en hiermee fit en gezond blijven is de voornaamste reden. Omdat kickboks voor vele een fantastische uitlaatklep is, is het dan ook niet gek dat de kickboks lessen graag bezocht zijn.

Sparren voor recreanten vanaf de volwassen leeftijd kan tot elke leeftijd en is niet toegankelijk voor mannen. Sterker nog zijn er ontzettend veel vrouwen welke deelnemen in de lessen en hun plezier halen uit het sparren.

Tijdens het sparren wordt er getraind met en op elkaar. Sparren is ontzettend intensief omdat er contant energie wordt geleverd. Deelnemers trainen met kickboksers hetzelfde geslacht, lengte en gewicht. De spar lessen zijn een ware aanrader! Tijdens de kickboks lessen bij Be You wordt er niet alleen aan spierkracht, maar ook aan de algemene lichaamsconditie gewerkt. Bij een algemene kickboks les van 60 minuten wordt er als ondergrens 800 kilocalorieën verband.


Recreanten worden getraind door professional kickbokser Sam Tevette