Kickboks -jeugd-

Kickboks

Voor alle jeugd in Ridderkerk en omstreken biedt WorkoutCentre Be You kickboks lessen onder leiding van een officiële- en gecertificeerde kickboks instructeur!

Kickboks is een ware uitlaatklep en wordt op maat aangeboden. Kinderen en jong volwassene (5- tot en met 16 jaar) kunnen in 60 minuten tijd fantastisch veel energie leveren en ontladen. Tijdens de training wordt er stapsgewijs de diverse kickboks technieken aangeleerd. Focus hebben én houden, leren stoten en trappen zijn de eerste stappen voor het maken van simpele, zo ook de lastigere combinaties. In eerste stadium wordt er met een bokszak getraind, waarna er langzaam wordt toegewerkt naar combinatie trainingen waarbij "geleidelijk" het aspect van het: "sparren" aanbod komt.

Kickboks is een mix van conditionele en technische elementen voor het verbeteren van: de conditie, verhogen van de weerbaarheid, verbeteren van de grof- en fijne motoriek, etc. Door middel van stoten- en combinatie stoten wordt de oog-hand coördinatie getraind waarbij explosieve snelheid onderdeel is.

Onder leiding van WorkoutCentre Be You' kickboks instructeurs team krijgt elk kind of jong volwassene dé juiste kickboks technieken, disciplines en regels aangeleerd waardoor vele resultaten ontstaan, daarbij niet te vergeten natuurlijk plezier hebben! Iedere kickbokser beleeft elke les enorm veel plezier, kickboks is een ware uitlaatklep.

Wil je een proefles volgen en een les kickboksen ervaren? Meld je dan direct aan en doe mee!