Heropening

18 mei 2021

Beste Be You members; Lieve leden,

Vorig jaar maart gingen we voor de eerste keer noodgedwongen dicht. Niemand, maar dan ook niemand had toen verwacht, dat wij eind 2020 opnieuw onze deuren moesten sluiten. Alweer 6 maanden zijn we inmiddels gesloten, toch hebben wij vanaf mei 2020 een outdoor gym aan ieder van jullie kunnen bieden om zo een full body workout uit te kunnen voeren.

Het was niet altijd even lekker warm óf droog, maar door middel van deze optie zijn we nóóit gesloten geweest zoals andere fitnesscentra dat wel waren. Onze instructeurs hebben in de wind, regen en sneeuw voor jullie klaargestaan en nu het lekkere weer er dan ein-de-lijk aankomt, lijkt het wel alsof al het goeds ook onze kant opkomt, want..... wij mogen onze deuren weer openen vanaf 19 mei 2021!! 

Helaas mogen wij niet al onze diensten weer opstarten zoals jullie dat van ons gewenst zijn. Onderstaand geef ik even de mogelijkheden en onmogelijkheden weer, zoals de vlag er nu bijhangt (aldus overheid):

  • De kleedkamers en douches zijn dicht; 
  • Er zal een maximum van 30 mensen voor onze indoor fitness gelden;
  • Outdoor fitness 1,5 meter per persoon hanteren;
  • Jeugd onder de 17 jaar kan zonder beperkingen sporten en hoeft dus geen 1,5 meter aan te houden. Alle kickboks lessen onder leiding van hoofdtrainer Sam Tevette kunnen en mogen dus weer trainen in zaal 1;
  • Volwassenen boven de 18 jaar moeten wel 1,5 meter afstand houden en mogen met groepjes van maximaal 2 mensen sporten. Meerdere groepjes van 2 zijn mogelijk. Deze moeten duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn en mogen niet mengen. Op deze manier kunnen wij dan ook lessen als yoga en pilates aanbieden. Geen klassikale instructie maar per tweetal!
Voor de duidelijkheid, fitnessers van alle leeftijden mogen de indoor fitness gebruiken. Groepsles leden kunnen alleen outdoor aan de slag m.u.v. de jeugdlessen tot en met 17 jaar, zij mogen wel gebruikmaken van zaal 1.

 
Op dit moment draaien we een aangepast groepslessen rooster. Dit rooster is aangepast op de outdoor mogelijkheden en zal de komende tijd steeds voller worden, zoals jullie dat van voor de Covid.19 (februari 2020) van ons gewend zijn. Nieuwe aanpassingen of het starten van nieuwe lessen geven wij direct aan op Virtuagym en op onze social media pagina's. Ook in de club kun je vragen naar de progressie van het groepslessen rooster.


Graag wil ik even benoemen dat iedere medewerker van het WorkoutCentre Be You team keihard heeft gewerkt om de club staande te houden in deze vreselijke tijd van het niet sporten en voor sommige van jullie zelfs een tijd van eenzaamheid. Wij als team staan voor jullie klaar met nieuwe- mooie trainingen, maar vooral met een luisterend oor als daar behoefte voor is.

Ik als eigenaar zal de laatste zijn om te ontkennen dat er sinds de lockdown geen fouten zijn gemaakt of andere beslissingen/antwoorden op vragen nodig waren. Het enige wat ik met volle overtuiging kan benoemen, is dat er collectief keihard is gewerkt en dat we altijd gehandeld hebben met de kennis van toen.

We hopen dat we nooit meer dicht hoeven en dat wij iedereen weer de sportbeleving kunnen geven zoals jullie dat van ons verdienen.


 Roxanne,


Ben je nog niet lid?
Meld je dan snel aan en start met sporten!