Hatha yoga

Hatha yoga bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk is een yoga vorm die de algemene lichaamshouding verbetert, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om het spierenstelsel te ontspannen, zodat stress het lichaam kan verlaten. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van diverse yoga poses en ademhalingsoefeningen welke de algemene lichaamshouding verbetert. Yoga poses worden  "langzamer" uitgevoerd dan bij de standaard yoga lessen, zoals Yang yoga en BODYBALANCE.

De Hatha yoga lessen hebben als doel om het lichaam actief te ontspannen door middel van rustige bewegingen en oefeningen met weinig herhaling, met als resultaat dat lichaam en geest kunnen ontspannen.

De Hatha yoga wordt als een traditionele yoga les verzorgt. Groepslesinstructrices van WorkoutCentre Be You geven in het Engels en in het Nederlands les. Opleidingsachtergrond ligt in India, zo dragen de instructeurs van het fitnesscentre de traditionele yoga lessen over.

Vergeet de dagelijkse beslommeringen! De Hatha yoga is een perfect rustmoment in de week en een ware destress les.

Kennis maken met WorkoutCentre Be You of wil je graag een proefles Hatha yoga ervaren? Neem dan contact op met de medewerkers van het fitnesscentre.