GoodMorning Be You


Hét evenement voor Yoga- en Pilates Fanaten


Op zaterdag 6 oktober 2018 is WorkoutCentre Be You the place to be voor alle body- en mind fanaten tijdens hét yoga evenement van het jaar georganiseerd door WorkoutCentre Be You. Tijdens de Goodmorning Be You kunnen deelnemers kennismaken met diverse vormen van de eeuwenoude ontspanningslessen in een modern jasje.

Verschillende vormen van yoga worden steeds populairder. Niet alleen is het heerlijk ontspannend, het is ook nog eens goed voor body en mind. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en vaak kunnen we maar een x-aantal lessen per week volgen. Daarom vindt het team van WorkoutCentre Be You te Hendrik-Ido-Ambacht het tijd voor een 'yogaproeverij'!

Tijdens de Goodmorning Be You zal er aandacht worden besteed aan zowel lichaam en geest, tijdens een reis door de groepslessen: klassieke yoga, BODYBALANCE van Les Mills, Pilates en Hatha yoga. Elk van deze vormen komen een halfuur aan bod en zijn toegankelijk voor leden en niet leden van WorkoutCentre Be You én bij ieders fitheidsniveau te volgen.

Alles vindt plaats onder begeleiding van professionele- en gecertificeerde groepsles docenten.

Na de les staat er een heerlijke drie gangen brunch klaar, verzorgt door de diëtiste van WorkoutCentre Be You. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit verschillende smoothies en kleine zoete- en hartige lekkernijen.

Wees er snel bij, want vol = vol 

De kosten voor deelname bedraagt slechts € 15 per persoon, inclusief brunch.

Wees er snel bij, want vol = vol (20 deelnemers)!

Ook deelnemen? Meld u aan via onderstaand inschrijfformulier.
Bij invullen van onderstaand formulier ontvangt u een factuur per e-mail voor deelname. Dieetwensen kunt u in de kolom: "bericht" achterlaten.