Fitness zaal

Fitness - voor iedereen!

WorkoutCentre Be You in Ridderkerk creëerde een centre voor iedereen. Een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en hiermee staat de naam van het centre hoog in het vaandel.

Of je dun, dik, jong of oud, zeer sportief of medisch het een en ander mankeert bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk kun je altijd terecht. Het fitness centre is warm aangekleed. Hiermee is het fitness centre uniek in zijn vorm, geen enkel andere club in Nederland ziet er zo uit als het fitness centre bij ons in Ridderkerk! Warme visgraad vloer, een diversiteit aan planten aan het plafond, rieten lampen alles draait om sfeer. WorkoutCentre Be You in Ridderkerk zorgt er voor dat jij je thuis voelt. Want het is nu eenmaal een feit, dat als je jezelf fijn voelt in een omgeving waar je plant vaak te komen dat je ook vaker gaat! En dat is natuurlijk belangrijk want, als jij jou fitness centre mooi vindt, ga je gemakkelijk jouw persoonlijke doelstelling behalen!

Een volledig centre ingericht met fitness materiaal van Technogym the wellness compagnie A-klasse lijn. Er wordt gewerkt met jouw persoonlijke my wellness band in combinatie met de my wellness app waar al jouw persoonlijke data in de cloud wordt opgeslagen.

De laatste apps en gadget zijn dan ook toegevoegd. Zo kun je tijdens het gebruik van de cardio apparaten jouw persoonlijk Facebook, Instagram, e-mail bijwerken of simpelweg een film of serie kijken op jouw Netflix account. Ook een podcast luisteren kan bij het centre, maar zo zijn er nog veel meer apps, sporten wordt simpelweg leuk en gemakkelijk. Je verbindt je oordopjes met bluetooth en jouw wereld beperkt zich heel even tot jou alleen. WorkoutCentre Be You heeft voor alle sporters een aparte WIFI verbinding aangelegd, waardoor het gebruik van internet in het fitness centre in Ridderkerk vliegensvlug gaat.

Alle krachtapparatuur is aanwezig of het nu gaat om het trainen van je rug, borst, armen, buik of benen alles staat op jou te wachten! In de zaal zijn spiegels aanwezig die jou attenderen op je houding tijdens je oefening. Rubberen dumbells tot en met 32 kilo als het resultaat van jouw doelstelling als een pijl de lucht in schiet.

De medewerkers van WorkoutCentre Be You te Ridderkerk nodigen je graag uit voor een rondleiding in de club. Kom sfeer proeven en bleef dat sporten absoluut niet zo erg is in een fitness centre waarbij het draait om jou.