Fitness zaal

Fitness - voor iedereen!

WorkoutCentre Be You in Ridderkerk creëerde een centre voor iedereen. Een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en hiermee staat de naam van het centre hoog in het vaandel.

Of je dun, dik, jong, oud, zeer sportief of een medische sporter bent. Bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk kun je altijd terecht. Om jou je thuis te laten voelen hebben we het fitness centre warm aangekleed. Hiermee is het fitness centre uniek in zijn uitstraling. Warme visgraad vloer, een diversiteit aan planten aan het plafond, rieten lampen. Geen enkel andere club in Nederland ziet er zo uit als het fitness centre Be You in Ridderkerk!. Alles draait om sfeer. WorkoutCentre Be You in Ridderkerk zorgt er voor dat jij je thuis voelt. Want het is nu eenmaal een feit, dat als jij jezelf fijn voelt in ons fitness centre, je ook vaker komt sporten! En dat is natuurlijk belangrijk want, als jij vaker komt sporten, ga je eerder jouw persoonlijke doelstelling behalen!

Een volledig centre ingericht met fitness materiaal van Technogym the wellness Company A-klasse lijn. Er wordt gewerkt met jouw persoonlijke "my wellness" band in combinatie met de "my wellness" app waar al jouw persoonlijke data in een beveiligde Cloud omgeving wordt opgeslagen.

Aan de fitness toestellen van Technogym zijn de laatste apps, toepassingen en gadgets toegevoegd. Zo kun je tijdens het gebruik van de cardio apparaten jouw persoonlijk Facebook of Instagram checken. Je e-mail bijwerken een podcast luisteren of simpelweg een film of serie kijken op jouw Netflix account. Verbind jouw oordopjes via bluetooth en zonder je eigen even helemaal lekker af. Daarnaast zijn er nog veel meer apps en wordt sporten simpelweg leuker gemaakt. Tevens heeft WorkoutCentre Be You heeft voor zijn sporters een aparte WIFI verbinding aangelegd, waardoor het gebruik van internet in het fitness centre in Ridderkerk vliegensvlug gaat.

Wat betreft krachtapparatuur is alles aanwezig. Of het nu gaat om het trainen van je rug, borst, armen, buik of benen alles staat op jou te wachten! In de zaal zijn spiegels aanwezig die jou attenderen op je houding tijdens je oefening. Rubberen dumbbells tot en met 32 kilo voor als het resultaat van jouw doelstelling als een pijl de lucht in schiet.

De medewerkers van WorkoutCentre Be You te Ridderkerk nodigen je graag uit voor een rondleiding in de club. Kom sfeer proeven en beleef dat sporten super gaaf is in een fitness centre waarbij alles om jou draait.