Fitness instructeurs

De fitness instructeur

Elke sportschool heeft ze nodig. Je kunt er je spreekwoordelijke: "ei bij kwijt" én helpen jou in de fitness waar je het nodig hebt. Maak kennis met de fitness instructeurs van WorkoutCentre Be You Ridderkerk!

Bij WorkoutCentre Be You staat kwaliteit hoog in het vaandel en onder dit principe vallen ook zéker de fitness instructeurs. Elke fitness instructeur is volledig gecertificeerd en weet hoe het er in de fitness aan toe gaat. De fitness instructeur is er om jou te ondersteunen in alle verschillende vormen van coaching. Zo kunnen ze jou helpen met de uitleg van een oefening. Springen ze bij om tijdens een zware set te spotten (in normale termen: te ondersteunen tijdens de oefening als het nét even niet meer gaat). Ontwikkelen ze persoonlijke trainingsschema's op maat. Heb je een blessure? Dan bedenken ze mogelijkheden om te trainen in plaats van onmogelijkheden! En het belangrijkste van allemaal... creëren zij dé gezellige sfeer binnen het fitness centre. Zo, dit allemaal opgesomd te hebben, is de fitness instructeur werkelijk onmisbaar binnen een goed- en kwaliteitsgericht centre.

Maatwerk

De fitness instructeur is er om jou persoonlijk te begeleiden. Zo kun je elke zes weken nieuw maatwerk verwachten.

Maatwerk maak je samen met jou fitness instructeur tijdens het één op één moment welke 90 minuten duurt. Tijdens dit gesprek neemt de fitness instructeur een beginsituatie analyse af om er zo erachter te komen, hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Tijdens dit gesprek worden ook al jouw persoonlijke doelstellingen besproken om zo met alle (ingewonnen) gegevens een mooi traject te starten.

De eerste 30 minuten wordt er natuurlijk ook gemeten. Er wordt gemeten met de nieuwste apparatuur, namelijk de Inbody 270! Na je meting worden al jou testresultaten aan je uitgelegd. Met alle gegevens compleet is er een helder beeld om samen 60 minuten aan de slag te gaan in de fitness.

Maatwerk zegt het al. Elk schema is anders. Zo kun je bij WorkoutCentre Be You trainen met alle vormen van beweegreden, denk aan:

  • Afvallen;
  • Aankomen;
  • Herstel of revalidatie;
  • Sociaal;
  • Mentaal, etc!

De fitness instructeur zal na jouw instructeur training (fitnessintro zoals wij deze noemen) jouw trainingsschema maken en in jouw persoonlijke Technogym account uploaden. Na uploaden ga je zes weken zelfstandig aan de slag met het voor jou geschreven trainingsschema. Zes weken is de sleutel tot succes, want door middel van de gedane metingen kun jij jouw lichamelijke vooruitgang monitoren. Hierdoor kan je exact jouw vooruitgang zien. Na zes weken herhaalt de begeleiding zich weer en maakt het volgende moment een mooi moment om de gehele vooruitgang te analyseren.

Heb je een abonnement bij WorkoutCentre Be You dan heb je altijd begeleiding! Onze doelstelling is helder. Wij trainen geen blessures, nee wij lossen blessures op. De begeleiding van de fitness instructeurs is de sleutel tot succes.

Wil je jouw begeleiding opstarten? De fitnessinstructeurs van WorkoutCentre Be You staan voor je klaar en helpen je graag. Maak snel een afspraak voor jou persoonlijke begeleiding.