Fitness

                                    Fitness

In de fitnesszaal biedt WorkoutCentre Be You zowel cardio- als kracht apparatuur voor een totale body workout. Daarnaast zijn er voldoende functionele trainingsmaterialen aanwezig voor het uitvoeren van functionele trainingsschema's.

Trainingsschema

Voor leden van WorkoutCentre Be You bieden wij een persoonlijk geschreven trainingsschema. Voor het vormen van een persoonlijk trainingsschema wordt er samen met een fitness instructeur een fitness intro doorlopen. De intro bestaat uit:

  • Samenstellen van persoonlijke doelstellingen;
  • In kaart brengen van de medische en/of sportgeschiedenis;
  • Bespreken van de persoonlijke voorkeuren en behoeftes.

Na het bespreken van de informatie wordt er ook een vet- en spiermassameting en bloeddrukmeting afgenomen voor het vormen van de algehele beginsituatie. Na de eerste 30 minuten gaat u vervolgens 60 minuten onder begeleiding van een fitnessinstructeur aan de slag in de fitnesszaal om uw persoonlijke trainingsschema te doorlopen.

Na 6 weken wordt het trainingsschema opnieuw besproken en gestelde doelstellingen geëvalueerd. Hierop wordt het trainingsschema aangepast.

Bedrijfsfitness

WorkoutCentre Be You is aangesloten bij twee verschillende bedrijfsfitness aanbieders:

  • Nationaal Bedrijfsfitness Plan;
  • BedrijfsFitnessOnline.

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te starten met fitnessen. Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt wat natuurlijk al de grootste motivatie geeft om te starten met sporten. Bent u geïntereseerd om via bedrijffitness te starten met sporten? Laat u informeren via de onze externe bedrijfsfitness aanbieders.

Groepsfitness

Onder begeleiding van een gediplomeerde fitness instructeur(trice) wordt u begeleid en gemotiveerd bij het uitvoeren van een workout in de fitness. De 60 minuten training bevat een warming-up, een training in een circuit gecombineerd met cardio- en krachtapparatuur en tot slot een cooling-down.
U beweegt samen in een kleine groep van maximaal zes personen met allen persoonlijk gestelde doelstellingen zodat u de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die u verdient. Bent u geïnteresseerd in de groepsfitness?
Kijk op het groepslessen rooster wanneer de lessen worden gegeven!

Medische fitness

Medische fitness is sporten onder begeleiding van een personal trainer. Met medische fitness verhoogt u op een verantwoorde manier de belastbaarheid van uw lichaam.

Waarom medische fitness?

  • Heeft u een blessure gehad en wilt u weer verantwoord gaan trainen?
  • Heeft u lang niet gesport of wilt u onder begeleiding starten met sporten?
  • Heeft u terugkerende klachten of een chronische ziekte en wilt u verantwoord sporten?
  • Bent u al wat ouder en wilt u actief aan uw gezondheid werken?

Medische fitness wordt verzorgt door onze personal trainers.

G-fitness

Aangeboden in de vorm van speciale begeleiding voor personen met een mentale- of lichamelijke beperking.

Onze ervaren fitness instructeurs(trices) weten als geen ander het belang van voldoende lichaamsbeweging. Ons doel is dan ook om fitness voor iedereen bereikbaar te maken. Wij bieden begeleiding op maat voor ieder individu met een speciale behoeften. Speciale behoeften kunnen onder andere zijn: syndroom van Down, niet aangeboren hersenafwijking, aangeboren hersenafwijking of anderszins.

Fitness instructeurs

Loopt u tegen een fitness probleem aan? Of heeft u vragen over juiste fitness- of trainingstechieken? Dan kunt u terecht bij onze fitness instructeurs. Onze fitness instructeurs zijn aanwezig in de fitness en kunnen u voorlichten over de nieuwste trends en juiste technieken op het gebied van fitness.