Fitness

                                    Fitness

In de fitnesszaal biedt WorkoutCentre Be You zowel cardio- als kracht apparatuur voor een totale body workout. Daarnaast zijn er voldoende functionele trainingsmaterialen aanwezig voor het uitvoeren van functionele trainingsschema's.

Trainingsschema

Voor leden van WorkoutCentre Be You bieden wij een persoonlijk geschreven trainingsschema. Voor het vormen van een persoonlijk trainingsschema wordt er samen met een fitness instructeur een fitness intro doorlopen. De intro bestaat uit:

  • Samenstellen van persoonlijke doelstellingen;
  • In kaart brengen van de medische en/of sportgeschiedenis;
  • Bespreken van de persoonlijke voorkeuren en behoeftes.

Na het bespreken van de informatie wordt er ook een vet- en spiermassameting en bloeddrukmeting afgenomen voor het vormen van de algehele beginsituatie. Na de eerste 30 minuten gaat u vervolgens 60 minuten onder begeleiding van een fitnessinstructeur aan de slag in de fitnesszaal om uw persoonlijke trainingsschema te doorlopen.

Na 6 weken wordt het trainingsschema opnieuw besproken en gestelde doelstellingen geëvalueerd. Hierop wordt het trainingsschema aangepast.

Groepsfitness

Onder begeleiding van een gediplomeerde fitness instructeur(trice) wordt u begeleid en gemotiveerd bij het uitvoeren van een workout in de fitness. De 60 minuten training bevat een warming-up, een training in een circuit gecombineerd met cardio- en krachtapparatuur en tot slot een cooling-down.
U beweegt samen in een kleine groep van maximaal zes personen met allen persoonlijk gestelde doelstellingen zodat u de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die u verdient. Bent u geïnteresseerd in de groepsfitness?
Kijk op het groepslessen rooster wanneer de lessen worden gegeven!

Medifitness

Medifitness is sporten onder begeleiding van een personal trainer of fitness instructeur. Door te sporten tijdens de medifitness uren wordt er op een verantwoorde wijze bewogen en hiermee belasting op het lichaam toegepast. Medifitness is voor iedereen geschikt en voor Medifitters van Fysiotherapie Ambacht een vervolgstap na het huidige behandeltraject.

Waarom medifitness?

  • Een blessure gehad én weer op een verantwoorde wijze starten met trainen?
  • Een blessure en baat bij hersteltraining?
  • Is er een terugkerend klachtenpatroon of chronische ziekte?

Tijdens de medifitness uren wordt er in groepsverband getraind met een maximaal aantal van zes deelnemers. Alle deelnemers mét bewegingsklachten zijn welkom tijdens de medifitness lessen. 

Alle medifit-ters van Fysiotherapie Ambacht blijven in combinatie met de medifitness lessen van WorkoutCentre Be You onder behandeling bij Fysiotherapie Ambacht.

Geen medische klachten, maar toch graag deelnemen aan small group fitness? Aanmelden kan voor groepsfitness! Zie het groepslessen rooster.

Meer informatie? Klik op de onderstaande knop.

Fitness instructeurs

Loopt u tegen een fitness probleem aan? Of heeft u vragen over juiste fitness- of trainingstechieken? Dan kunt u terecht bij onze fitness instructeurs. Onze fitness instructeurs zijn aanwezig in de fitness en kunnen u voorlichten over de nieuwste trends en juiste technieken op het gebied van fitness.