Extra leden informatie

15 december 2020

Beste Be You members; Lieve leden,

Dit keer geen intelligentie lockdown, nee dit keer een totale lockdown. Voor vele bedrijven een grote klap, zo ook voor ons- als bedrijf en als medewerkers. Echter laten wij ons niet klein krijgen én WorkoutCentre Be You gaat door!

Zo hebben wij op 14 december 2020 om 22.00 uur de deuren van onze indoor locatie gesloten, maar zijn we op 15 december 2020 om 08.00 uur weer open gegaan met onze outdoor locatie. En zo simpel is het, alle fitnesssers maar ook leden met een groepsles abonnement mogen trainen in onze outdoor gym. Is dit niet iets wat je gewend bent? Meld je dan via: balie@workoutcentre.nl , zo kom je bij de fitnessinstructeurs en personal trainers terecht, zij maken een persoonlijk geschreven fitnessschema voor jou! Wij raden iedereen aan om te blijven bewegen en niet stil te gaan zitten. Stilzitten brengt pijntjes, blessures en de motivatie zakt tot ver onder 0 niveau, ook als onze club straks weer open is. Doe het jezelf niet aan.

Naast dat we onze eigen wegen zoeken om te blijven sporten dienen wij secuur om te gaan met de maatregelen welke uiteraard ook voor ons gelden. Wij denken hierbij 100% aan ieders veiligheid. Graag vragen wij dit ook van jullie als sporters, want juist in deze tijd is het belangrijk om elkaar te waarderen en te respecteren.

Fitness - Outdoor
Zodra je het terrein van WorkoutCentre Be You op loopt, zie je op de zuilen een handleiding, hoe je je handen reinigt. We reinigen wel, maar lees het even door hoe je dit op de juiste manier doet. Daarna loop je direct tegen een grote staander met een desinfectiepompje aan, ga je trainen, gebruik dit pompje om je handen te reinigen. Vervolg het looppad, dan kom je uit bij de lounge set.

Op de lounge set mag je je spullen achterlaten. Neem je ledenpasje bij de hand, bij twijfel word er om gevraagd.

Houd 1,5 meter afstand tot andere sporters. De materialen staan op rubbermatten welke eilandjes vormen en 1,5 meter van een volgend toestel af staan. Verschuif dan ook niet te veel met het fitnessmateriaal, voor je het weet sta je té dicht op de ander. Bij het verlaten van de club vinden we het altijd leuk als je nog even gedag zegt en afzwaait :-) Ontsmetten bij het naar buiten gaan is geen vereiste maar wellicht handig om te doen.

Groepslessen
Op dit moment kunnen alleen de kickboks lessen van de jeugd tot en met 18 jaar toegang vinden. Ben je in deze leeftijdscategorie, dan zie je alle lessen op het reguliere groepslessenrooster staan, reserveren voor deze lessen is verplicht.

Wil je absoluut niet fitnessen en simpelweg alleen groepslessen volgen? Ook hier hebben wij een oplossing voor. Zo bieden wij voor elk groepsles (of fitness) lid LesMills on demand. Deze professionele groepslessen met dé beste instructeurs kun je nu thuis volgen in jouw vertrouwde omgeving. De link wordt gedeeld op de community pagina van Virtuagym. Wij vragen deze link niet te delen met derden.

Afspraak verplicht
Wil je trainen, dan dien je te reserveren. Bij reservatie krijgt iedereen een triage vragenlijst welke afgevinkt dient te worden alvorens er definitief gereserveerd is. Reserveren is noodzakelijk en verplicht. Er zijn sportblokken van 60 minuten op het rooster aangemaakt. Je mag maximaal 1x 60 minuten per dag reserveren. Indien je langer wilt sporten dan kun je twee uur reserveren, echter zal deze als reservering worden verwijderd. Aan de medewerkers kun je vragen of er op de voor jou gewenste tijd plaats is om zo jouw training te verlengen.

Kom niet eerder dan gereserveerd en vertrek direct weer na de sportbeoefening.

Er was even wat onduidelijkheid op dinsdag 15 december omtrent de aantallen en hoeveelheid sporters die op het terrein mochten trainen. Dit alles is helder en er zijn vanaf heden 12 plaatsen per uur. Het kan zijn, dat als je niet reserveert wij niet aanwezig zijn, dus nog een extra reden om écht te reserveren.

Hygiëne
Sporters zijn verplicht een eigen handdoek mee te nemen. De club kan niet langer handdoeken uitlenen, heb je er geen bij? Dan vragen wij je om er thuis één te halen, anders mogen wij je geen toegang verlenen tot onze locatie.

Wij vragen om vóór- en na gebruik de fitnessmaterialen schoon te maken. De club biedt hiervoor schoonmaak flesjes en doekjes, deze mag je na gebruik inleveren bij één van de medewerkers.

Horeca
Alleen take away

Kleedkamers, toilet & douches
Helaas gesloten.

Parkeergelegenheid
We vragen iedereen met de fiets te komen. Op dit moment beschikt WorkoutCentre Be You niet over parkeerplaatsen, omdat de outdoor gym op het terrein staat. Kom op de fiets naar de club, de fietsenstalling staat voor de outdoor gym.

Hebben jullie vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar of natuurlijk via e-mail.

Team Be You,
Boy, Ilja, Jeanette, Laurens, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Parweez, René, Roxanne, Sam, Sammy, Stefano.


Sponser jouw club!

Vele branches hebben het zwaar, ook de fitnessbranche wordt keihard getroffen! Wil je de club sponsoren? Koop dan een te gek sportshirt, sportlegging of hoodie met hierop een leuke tekst erop! Vele gingen je voor. Bestellen kan via onze communicatie kanalen. 
©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk