Extra leden informatie

15 januari 2021

Beste Be You members; Lieve leden,

Helaas, helaas, helaas wat zijn wij teleurgesteld. Wij als team maar jullie natuurlijk ook als lid. Het niet kunnen sporten hakt er dan ook flink in en we horen om ons heen dat de zo genoemde "corona kilo's" niet mals zijn. Sommige leden zijn dan ook al meer dan 5 kilo lichaamsgewicht aangekomen en dit is voor ons hét vreselijkste nieuws om te horen. Wij willen jullie zo graag fit houden en helaas worden we nu van bovenaf beperkt in het uitvoeren van ons werk.

Sinds het begin van de eerste lockdown draaien wij al onze buiten gym. Bij het afkondigen van de tweede lockdown moesten wij helaas onze binnen locatie sluiten, maar is onze buitenlocatie weer volledig operationeel. Zo bieden wij voor fitness leden hun eigen vertrouwde fitness uren en dat in ieder geval 7 dagen per week.

Omdat de groepsles leden nu op dit moment geen groepsles (hetzij live, hetzij virtueel) bij ons op locatie kunnen volgen, bieden wij nu ook de outdoor fitness aan. Wij begrijpen dat dit natuurlijk niet de oplossing is voor alle leden die specifiek kiezen voor groepslessen, juist omdat ze vaak niets met fitness hebben. Toch maken wij op maat gemaakte schema's om jullie zo fit en vitaal te houden in tijden waarin je thuis moet blijven en waarin we dus allemaal zeer passief zijn. Fitness toch niks voor jou? Dan bieden wij voor alle leden en dan met name de groepslesleden Les Mills On Demand. Dit platform is gratis voor leden van WorkoutCentre Be You en is hét grootste online groepslessen platform met de beste instructeurs van de hele wereld! Heb je jouw Les Mills account nog niet geactiveerd? Op de portal van Virtuagym staat precies hoe dit moet, maar kom je er nog steeds niet uit? Dan helpen wij je graag.

Voor alle kickboks lessen voor de leeftijden tot en met 18 jaar is er niets veranderd, behalve dat zij buiten trainen in plaats van binnen.

Tot zover alle mogelijkheden tot heden!

Lockdown verlengd tot 9 februari 2021-EXTRA SERVICE

Helaas is de tweede lockdown verlengd en we merken dat we een deel van jullie, onze leden gewoon niet zien. Toch doen wij er alles aan om jullie fit en vitaal te houden. Hierdoor hebben wij opnieuw naar onze opties gekeken om te kijken of er nog meer in het vat zit om jullie bij te staan in deze vreemde tijden.

Zo is er besloten dat wij net als tijdens de eerste lockdown wij fitness materiaal gaan uitlenen. Dit doen wij enkel en alleen aan onze members, ben jij geen member van onze gym, klik dan hier!

Natuurlijk zijn wij geopend en draaien wij onze outdoor gym zeven dagen per week, hierdoor zal het aanbod iets anders zijn als tijdens de eerste lockdown daar waar destijds volledig gesloten waren. Zo bieden wij de volgende materialen aan jullie ter beschikking:

 • Dumbells 0,5 kg;
 • Dumbells 1 kg;
 • Dumbells 2kg;
 • Bodypump barbells;
 • Bodypump schijven 1,25 kg;
 • Bodypump schijven 2,5 kg;
 • Bodypump schijven 5 kg;
 • Bodypump klemmen;
 • Tubes;
 • Steps;
 • Matjes.

Materialen huur je per week en worden elke zaterdag uitgeleend of ingeleverd. Uitlenen en inleveren kan elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De materialen worden uitgeleend vanaf onze vestiging. Mocht je de materialen thuis geleverd willen krijgen? Dat kan|! Je betaald voor levering en ophalen een meerprijs van 9,99 euro.

Het lenen van de materialen is gratis voor leden van  WorkoutCentre Be You, doch tekent ieder van jullie voor afname en dien je een borg van 50 euro te voldoen. Bij inleveren van de materialen checkt de medewerker van Be You of de materialen geen schade hebben opgelopen waarna de borg terug wordt uitgekeerd. Indien er wel schade aan de materialen is, waardoor het item of meerdere items onbruikbaar worden verklaart, komt het borgbedrag te vervallen en wordt de aanschaf van een nieuw item in rekening gebracht.

Van alle producten hebben wij een beperkt aantal wat wij kunnen uitlenen, dus wacht niet te lang met jezelf aanmelden. Dit doe je door te bellen naar de club: 078-6191767 of te mailen naar: balie@workoutcentre.nl

Wij als club en medewerkers hopen dat er massaal gebruik wordt gemaakt van deze extra service om zo iedereen zo fit mogelijk te houden!

Team Be You,
Boy, Ilja, Jeanette, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Parweez, René, Roxanne, Sam, Sammy, Stefano.


Sponser jouw club!

Vele branches hebben het zwaar, ook de fitnessbranche wordt keihard getroffen! Wil je de club sponsoren? Koop dan een te gek sportshirt, sportlegging of hoodie met hierop een leuke tekst erop! Vele gingen je voor. Bestellen kan via onze communicatie kanalen. 
©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk