Extra leden informatie

01 april 2020

Beste Be You members; Lieve leden,

Gisteravond heeft de Minister-president Mark Rutte een persconferentie gehouden en heel Nederland toegesproken. De angst welke wij alle hadden is dan ook werkelijkheid geworden.

WorkoutCentre Be You mag tot en met 28 april 2020 niet open!
Dit alles gaat ons aan het hart, want wat zouden wij jullie graag willen ontvangen en begeleiden in de fitness....:-(

Wij als sportcentre hebben het er niet alleen emotioneel, maar ook financieel zwaar mee. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen in het leven geroepen om bedrijven staande te houden, helaas geeft geen enkele maatregel garantie of zekerheid, dat deze maatregel ook voor onze sportcentre is bedoelt. Zo horen wij links en rechts van onze co-collega fitness eigenaren dat de afwijzingen niet mals zijn en dat het antwoord: "nee", vaak en onterecht wordt gebruikt.

Wij als club hebben de wet werktijdverkorting voor de medewerkers aangevraagd- tot op heden is nog altijd de vraag of wij als sportcentre in aanmerking komen voor deze regeling.. Wij weten en horen niets, hierdoor dienen wij tot die tijd salarissen zelf uit te keren, want natuurlijk willen de medewerkers van Be You een boterham op hun bord en willen zij  hun kleintje een potje groente kunnen geven.

Daarnaast kunnen wij aanspraak maken op de TOGS (Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19) echter loopt deze link zo storm dat deze ook telkens vastloopt. Aanvragen lukt tot op heden niet en wanneer de uitkering komt is ook nog maar de vraag?! De overheid zegt snel, maar is snel ook snel genoeg?

In onze eerdere communicatie naar jullie toe hebben wij ontzettend toffe opties gegeven voor thuis trainen en hiermee een leuk compensatiepakket samengesteld, de meeste van jullie maken hier dan ook dankbaar gebruik van, ga zo door! Voor het gehele compensatiepakket, zie nogmaals: Extra leden informatie

Vanaf maandag gaan wij nog een extraatje geven om thuis lekker actief te blijven, WIJ GAAN ONLINE!

Afgelopen vrijdag heeft Roxanne vele lieve leden mogen spreken bij het leveren van fitness materialen van onze club voor thuisgebruik in deze bizarre situatie. Circa 55 leden hebben wij op deze manier kunnen verblijden! Dank daarvoor. Met iedereen heeft zij een leuk gesprek gehad en degene die zij sprak over compensaties en betalingen, gaven deze leden aan: dat hij/zij dubbel en dik achter de club staan in deze bizarre tijden en hun abonnementskosten met liefde laten doorlopen. Nu dat er een persconferentie is geweest en we duidelijkheid hebben tot wanneer Nederland semi-op slot gaat, willen we dan ook de optie geven om het abonnementsgeld van de maand mei 2020 terug te ontvangen. 

Om de salarissen van onze medewerkers uit te kunnen (blijven) keren vragen wij om het onderstaande formulier in te vullen, Vul dit formulier ook in, als je de club wilt steunen in deze bizarre tijd én je abonnementsgeld niet terug hoeft.


Beste Be You members; Lieve leden,

Graag vragen wij jou om het onderstaande formulier in te vullen en hiermee kenbaar te maken of je jouw abonnementsgeld voor de maand mei 2020 terug wilt. Wij zullen de abonnementskosten gaan verrekenen later in het jaar, om op deze manier kosten te spreiden met als doel onze medewerkers elke maand wederom van salaris te kunnen voorzien.

Wil je jouw abonnementskosten niet terug? Dan danken wij jou hartelijk!!

Bedankt voor jullie jarenlange steun! <3

Team Be You,
Ilja, Jeanette, Laurens, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Mitchell, Parweez, Patrickson, René, Roxanne, Sam, Sammy, Tessa.  

©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk