Extra leden informatie

14 mei 2020

Beste Be You members; Lieve leden,

Van maart naar april en van april naar mei, wat is er ontzettend veel veranderd! Het lijkt wel alsof we in een film zitten, écht ongelofelijk!

Wij als medewerkers hebben dan ook écht niet stil gezeten en hebben naast onze online activiteiten van groepslessen, social media kanalen ook de landelijke media opgezocht. Zo konden jullie ons zien via het RTL nieuws van 18.00 uur en 20.00 uur, maar waren wij ook bij Hart van Nederland om 18.00 uur en 22.30 uur. Niet gezien, zie onderstaand.

Ook zijn we als club een petitie gestart welke wij in week 21 aan de tweede kamer gaan aanbieden. Petitie nog niet ondertekent? Onderteken deze dan via de volgende link: sportscholen openen op 21 mei 2020

Naast al onze inspanningen om onze club maar ook vele andere clubs veel eerder open te krijgen dan de genoemde 1 september 2020 zijn wij ook dagelijks aan het klussen om de club intotaliteit op te knappen tot een pareltje!

Na de laatste verlening van het kabinet zijn wij genoodzaakt maximale actie te ondernemen! Zo bieden wij sinds maandag 11 mei outdoor fitness. Vanaf maandag 18 mei gaan ook al onze groepslessen weer draaien. LIVE groepslessen komen dan ook per maandag 18 mei te vervallen. Voor zowel fitness als groepslessen dien je jezelf aan te melden. Bij de groepslessen is dit altijd al een vereiste geweest, maar voor de fitnessers is dit nieuw. De fitness is dus alleen op afspraak geopend en iets minder lang geopend dan jullie van ons gewend zijn. Dit heeft te maken met het verplaatsen van de apparatuur (denk aan: alles naar binnen en naar buiten, toedekken, etc.) voor de Be You medewerkers. Op afspraak is Be You van 09.00 uur tot 21.00 uur geopend. Wil je fitnessen? Schrijf je in via het outdoor fitness lesrooster. Inschrijven is noodzakelijk! Het kan namelijk zo maar zijn, dat de medewerkers niet aanwezig zijn op de Be You locatie.

Alle eerdere communicatie blijven van kracht, zie: leden informatie 22 april 2020

Wij hebben jullie ontzettend gemist en zijn dan ook enorm blij om jullie weer te zien!  Wij danken iedereen in steun en toeverlaat, jullie zijn dé ware kanjers van de club <3

Team Be You,
Ilja, Jeanette, Laurens, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Mitchell, Parweez, Patrickson, René, Roxanne, Sam, Sammy, Tessa.

©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk