Extra leden informatie

08 juni 2020

Beste Be You members; Lieve leden,

We zijn inmiddels weer een tijdje bezig met al onze outdoor activiteiten... WorkoutCentre Be You is volledig operationeel op de locatie Krommeweg 6A - helaas niet binnen zoals de overheid dat verbied, maar wel buiten! Dit alles valt zeker niet tegen en natuurlijk is het voor de medewerkers van Be You extra zwaar en petje af voor hen die dagelijks aan het op- en afbouwen zijn, maar alles voor het goede doel en dat is jullie als leden te laten sporten!

Ondertussen heeft Roxanne niet stilgezeten en heeft zij de petitie tot een goed einde gebracht met als resultaat dat alle sportscholen in Nederland twee maanden eerder open mogen dan eerder gesteld. Dit houd in dat WorkoutCentre Be You zonder tegenbericht haar deuren weer op 1 juli zal openen. Vanaf 1 juli mogen en kunnen wij dan ook weer binnensporten. Dit alles brengt ons nieuwe uitdagingen en voor jullie als klant nieuwe gebruiken met zich mee.

Indoor 
Voor je de club binnengaat wordt jouw lichaamstemperatuur gemeten. Dit doen de medewerkers middels een Infrarood thermometer. Indien jouw temperatuur afwijkt, vragen wij jou helaas niet deel te nemen aan fitness en/of groepsles activiteiten en de club te verlaten. Ook buitensporten is op dat moment niet wenselijk. Indien jou dit overkomt, is dit natuurlijk erg vervelend maar helaas onvermijdelijk met een Covid.19 pandemie. Gebeurt dit bij jou? Dan kun je altijd even e-mailen- ter informatie kunnen wij geen kortingen bieden op jouw abonnementskosten. Wij dienen de door de overheid opgelegde regels te hanteren en na te leven.

Kleedkamers
Kleedkamers zijn geopend, maar slechts voor één persoon per keer. We vragen iedereen voor zijn of haar bezoek omgekleed naar de club te komen. Sport je indoor? Dan vragen wij na binnenkomst om binnensportschoenen aan te trekken. Dit doe je in de kleedkamer- om en om. De wc en de douches blijven tot op heden gesloten. 

Balie
De baliemedewerkers zijn mogelijk om persoonlijke eigendommen zoals vóór de Covid.19 uitbraak op te bergen. Laat grote items thuis. Complete tassen bergen wij niet.

In alle gevallen hanteren wij een 1,5 meter beleid. Dit vragen wij ook aan jullie als klant - samen komen we er wel!

Fitness
Er is een looproute gecreëerd, let op de pijlen en wijk niet af van de pijlen. Materialen waar zwart geel lint op zit zijn niet beschikbaar en kunnen niet gebruikt worden. Maak voor en na gebruik de fitnessmaterialen schoon (ook dumbells en stangen), er is extra papier en desinfectie materiaal aanwezig. Airco's worden worden niet gebruikt in tijden van Covid.19, hiervoor staat de schuifpui volledig open voor ventilatie.

Groepslessen
Diverse groepslessen verplaatsen zich per 1 juli weer naar binnen, zoals:

  • BODYPUMP;
  • GRITT STRENGTH;
  • SH'BAM;
  • Zumba®;
  • Spinning.

Andere groepslessen worden tot 1 september 2020 buiten verzorgt tenzij de docent in kwestie aangeeft tóch binnen les te geven, dit kan zijn i.v.m. slecht weer, etc.

Sponser jouw club!

Vele branches hebben het zwaar, ook de fitnessbranche wordt keihard getroffen! Wil je de club sponsoren? Koop dan een te gek sportshirt met hierop een leuke tekst erop! Vele gingen je voor. Bestellen kan via onze communicatie kanalen. 

Hebben jullie vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar of natuurlijk via e-mail.

Team Be You,

Ilja, Jeanette, Laurens, Leonie, Liesbeth, Manouskha, Marieke, Mitchell, Parweez, Patrickson, René, Roxanne, Sam, Sammy, Tessa.

©2021 WorkoutCentre Be You Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk