Co-assistenten

Co-assistenten

Ons sociaal sportcentrum werkt sinds enige tijd samen met de Erasmus Universiteit en het Erasmus medisch centrum in Rotterdam. Bij WorkoutCentre Be You ontvangen wij regelmatig coassistenten van de Erasmus Universiteit en ook zij zijn er om de leden van WorkoutCentre Be You extra aandacht te geven. Misschien heb je ze reeds actief gezien binnen het fitnesscentre te Ridderkerk? Of misschien heb je ze voorbij zien komen op onze Instagram pagina of in onze nieuwsbrief.

Coassistenten zijn studenten meestal tussen de 20 en 30 jaar oud die geneeskunde studeren. De studie geneeskunde duurt zes jaar en onze coassistenten zitten meestal in hun 5e of 6e leerjaar, ze zijn dus bijna arts! Zij zijn in Ridderkerk voor hun sociale coschap, wat inhoudt dat ze iets moeten betekenen voor de maatschappij, bijvoorbeeld door sociale projecten op te zetten. Elke drie weken ontvangen we 1-2 coassistenten uit de Erasmus universiteit in Rotterdam. Die staan altijd klaar om een praatje met je te maken en hebben altijd een luisterend oor. Je ziet de coassistenten direct bij jouw binnenkomst om jou te begroeten. Ze werken namelijk achter de receptie als vaste post.

Daarnaast denken de coassistenten mee om sociale activiteiten te organiseren en sociale projecten op te zetten bij ons work-out centrum. Wij helpen dus om de artsen van de toekomst op te leiden en zij helpen door klaar te staan voor jou en onze andere leden en te helpen met sociale projecten.

De coassistenten zijn er meestal op maandag tot en met donderdag vanaf 08:00 tot 22:00 uur. Dus spreek een coassistent aan!

Voor meer informatie over onze sociale projecten, vraag de coassistent of een andere medewerker van WorkoutCentre Be You voor meer informatie.