+Centre

Vanaf 1 april 2020 zijn FysioAmbacht en WorkoutCentre Be You een direct samenwerkingsverband aangegaan.

Daar waar FysioAmbacht tijdens- en direct na revalidatie een leidende factor speelt binnen een problematiek, ondersteunt WorkoutCentre Be You bij de sportintegratie op elk niveau.

Hiervoor introduceert WorkoutCentre Be You dé Medifit lessen. Lessen zijn allen 60 minuten onder begeleiding van een fitness instructeur of personal trainer. Deze Medifit lessen zijn deel te nemen bij elke beginsituatie en problematiek- bij elk niveau - bij elke leeftijd. Voorheen sporter bij FysioAmbacht? Bij aanmelding voor de Medifit lessen bij WorkoutCentre Be You wordt de beginsituatie, wensen en behoeftes opnieuw in kaart gebracht, zodat er actueel een helder beeld is van de situatie. Bij akkoord kan WorkoutCentre Be You specifieke achtergrond informatie opvragen bij FysioAmbacht om zo de beginsituatie naadloos af te stellen.

Wellicht daagt de gedachten direct... "Een sportschool is niets voor mij" of "Ik heb geen zin in spierbundels!". Niets is minder waar.. Dit stereotype beeld kan simpelweg niet op elke sportschool geplakt worden. WorkoutCentre Be You is een club welk ieder lid ziet en erkent, meedenkt in de problematiek en met zorg en veiligheid kijkt naar de situatie. Geen nummer, maar een persoon met een achtergrond en onmisbaar tijdens de lessen, want met elkaar een gezellige sfeer neerzetten tijdens een les waarin er gestreeft wordt naar groei, dat is de club welke de medifit lessen met plezier gaat overnemen van FysioAmbacht!


Vanaf 1 juli 2020 - Medifit


Maandag     15.30 - 16.30 uur


Dinsdag       19.00 - 20.00 uur
Dinsdag       20.00 - 21.00 uur

Woensdag   10.00 - 11.00 uur
Woensdag   14.30 - 15.30 uur

Zaterdag     10.00 - 11.00 uur

Aanmeldformulier

Door middel van onderstaande aanmelding, neemt WorkoutCentre Be You telefonisch contact op voor het geven van informatie en het plannen van een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de gehele beginsituatie geannualiseert, om zo een top plan te maken voor een sportieve toekomst!

Voorheen alleen gesport tijdens de vrije fitness uren? Prima! Vul het formulier in en WorkoutCentre Be You neemt graag contact op.