Cardioboksen

CardioBoksen- Ladies only

Alle dames verzamelen! - WorkoutCentre Be You heeft dé les voor jullie!
Heb jij altijd al een intensieve groepsles willen volgen waar vechtsport gecombineerd wordt met de elementen uit de fitness? Dan is déze groepsles écht iets voor jou!

Cardioboksen is dé groepsles om te volgen als jouw persoonlijke doelstellingen zijn om de algemene fitheid te verbeteren én als je jouw lichaam meer wilt 'tonen'. Deze groepsles is niet alleen intensief, gevarieerd, nooit saai en ontzettend gezellig, maar het is óók nog eens een groepsles die alleen voor vrouwen is!

Cardioboksen- Ladies Only is één van de vele lessen die we bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk bieden! Cardioboksen is niet net als het "gewone boksen" waar er alleen gebokst en gespard wordt. Bij Cardioboksen komen de twee variabelen 'cardio' en 'boksen' tot een geheel nieuwe ervaring en zorgen er zo voor, dat je nóg actiever bent en nóg meer uitdaging zal ervaren. Tijdens jouw cardioboks les kun je er vanuit gaan dat je uitgedaagd wordt door de mix van aerobics-oefeningen, cardiovasculaire oefeningen, boksen op de zak en oefeningen op eigen lichaamsgewicht!

Met deze combinatie van gevarieerde trainingsstijlen én de verschillende manieren waarop de les wordt gegeven kun je er vanuit gaan dat, niet alleen het cardiovasculaire uithoudingsvermogen verbetert, maar je óók nog met een stukje 'toning' (strakker worden) bezig bent! Deze groepsles is ideaal voor als je, je algemene uithoudingsvermogen wilt verbeteren, je uitgedaagd wilt worden óf als je de combinatie van de cardio en het boksen gewoon tof vindt.

Lijkt het jou leuk om jezelf uit te dagen met een combinatie van meerdere sporten tegelijkertijd? Schrijf je dan in!