Bootcamp

Bootcamp

De bootcamp les is één van de vele groepslessen die wij bij WorkoutCentre Be You te Ridderkerk bieden. Deze groepsles is voor hen die op zoek zijn naar een ware fysieke uitdaging in de frisse buitenlucht in het o-zo mooie Oosterpark van Ridderkerk.

Tijdens de bootcamp les worden de obstakels, die je in het Oosterpark of in de omgeving tegen kan komen, omgetoverd tot een uitdagende- en functionele oefening voor jong en oud. De bootcamp kan dan ook gezien worden als een full-body functional training. Je beweegt in 'functional movement patterns', oftewel in bewegingsuitslagen die het dagelijks leven weerspiegelen.

Zo ben je niet alleen bezig met het versterken van bepaalde spieren of met het verbranden van de overtollige kilo's vet, maar verbeter je óók nog eens de bewegingen die je in het dagelijks leven doet. Zo zorg je er dus voor dat alles wat je in het dagelijks leven doet, je standaard gemakkelijker afgaat! Of we het dan hebben over het trotseren eventuele bruggetjes, trappen, of heuvels; de gecertificeerde trainers van WorkoutCentre Be You maken er een gevarieerde- en leuke training van welke wekelijks compleet anders is!

Naast de natuurlijke obstakels kan het óók voorkomen dat we zelf attributen meenemen of gebruiken, zoals pylonen, weerstandsbanden, hoepels, touwen, autobanden of andere functioneel materiaal. Zo maken de trainers van elke les weer een feestje.

Wil jíj het uiterste uit jezelf halen? Hou je niet van indoor trainingen? Wil je óók nog eens vooruitgang boeken in de voor jou belangrijke dagelijkse bewegingen, zodat het je allemaal wat makkelijker afgaat?

Schrijf je dan snel in voor de bootcamp lessen dan zien we je snel!