BODYPUMP

BODYPUMP

BODYPUMP van Les Mills is dé bekendste groepsles allertijden. Van Nederland tot aan Nieuw Zeeland beoefenen er miljoenen wereldwijd dit groepslessenformat van Les Mills. Ook WorkoutCentre Be You in Ridderkerk is trouwe afnemer bij Les Mills. Al jaren werkt de club met gecertificeerde instructeurs welke elke drie maanden op cursus zijn om sporters in Ridderkerk week in, week uit de beste groepslessen te bieden. De instructeurs coachen tijdens de lessen, motiveren als het even tegen zit en ondersteunen als er een blessure is. Als je Les Mills zegt, zeg je kwaliteit!

BODYPUMP een 60 minuten durende barbell training. Tijdens de les verbeter je jouw kracht- uithoudingsvermogen van alle grote spiergroepen. Daarnaast verbrandt je calorieën omdat BODYPUMP van Les Mills een echte calorieënkiller is. Niet onbelangrijk is dat BODYPUMP van Les Mills jouw algehele houding verbetert. Dus heb je klachten? Dan is BODYPUMP ook dan een ware aanrader om uit te proberen.

De BODYPUMP les van WorkoutCentre Be You wordt meerdere keren per week aangeboden en is een fantastische les voor de beginnende- én ervaren sporter! BODYPUMP is geschikt voor iedereen. Laat je verrassen!

Het fitnesscentre in Ridderkerk biedt het BODYPUMP format momenteel aan in de 60 minuten variant. Kies je liever voor de 30 minuten variant van het BODYPUMP format? Kijk dan eens naar de GRITT series van Les Mills welke WorkoutCentre Be You ook wekelijks biedt.

Wil je een proefles BODYPUMP proberen en ervaren wat deze les jou kan brengen? Neem dan contact met de medewerkers van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk!