Body&mind ochtend ACTIE!

Meld u gratis aan!

WorkoutCentre Be You trapt dit jaar goed af voor leden en inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht. Gratis body- en mind lessen in de maand januari 2018!

#Groepslessen geven een boost aan zowel de mentale als fysieke en emotionele welzijn!

Vanaf 01 januari 2018 zal de club, naast het ruime avond aanbod, ook wekelijks in de ochtenden body- en mind groepslessen gaan verzorgen. Met de uitbreiding wordt een zeer gevarieerd aanbod gecreëerd van body- en mind lessen, denk hierbij aan Yogilates, Hatha yoga en Bodybalance van LesMills. De lessen vinden plaats in groepslessen zaal 2. Een zaal welke speciaal is ingericht voor deze vorm van lessen, de sfeer is hierbij uitstekend!

De club nodigt iedereen uit in de maand januari voor het volgen van gratis en vrijblijvende ochtend lessen!
Sporten in een koude, natte en grauwe maand waarin we allemaal het liefste binnen willen blijven zitten..... Tijdens de januari maand kunnen we in ieder geval aan onze gezondheid werken.

Naast de fysieke gesteldheid hebben onderzoekers ook #wetenschappelijk vastgesteld dat deelname aan groepslessen het stressniveau met 26 procent doet dalen, nog zo'n mooie reden om te starten met sporten! We sporten allemaal het liefste in een groep. Bij WorkoutCentre Be You doet u dit nu in de maand januari 2018 geheel gratis en in small group trainingsverband.

Maximaal acht deelnemers per les maakt de les enorm persoonlijk voor iedereen.

Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier.