BIO-instructeurs

Elke BIO-instructeur heeft bij WorkoutCentre Be You één of meerdere cursussen gevolgd bij Technogym. Deze specifieke cursus maakt van de algemene fitnessinstructeur een gecertificeerd BIO-instructeur. Een BIO-instructeur ondersteunt, begeleid en coached jou in jouw fitnessavontuur.

Tijdens de eerste kennismaking legt de BIO-instructeur uit, wat het BIOCIRCUIT is en wat je er van kunt verwachten. Vervolgens wordt er een afspraak gepland waarin je 60 minuten aan de slag gaat met de voor jou beschikbare BIO-instructeur. Elke afspraak is maatwerk en  persoonlijk- de afspraak is één op één. De BIO-instructeurs bij WorkoutCentre Be You in Ridderkerk zijn er om jou te ondersteunen bij eventuele vragen, opmerkingen of andere zaken rondom het BIOCIRCUIT van de club.

Maatwerk

Tijdens de één op één afspraak ga je in gesprek met jou BIO-instructeur. Zo kom je er samen achter hoe jouw doelstellingen(en) zo goed en accuraat mogelijk kunnen worden behaald met het BIOCIRCUIT. Na het vaststellen van de beginsituatie start je samen met het voor jou meest geschikte BIOCIRCUIT programma. Jouw BIO-instructeur neemt tijdens de afspraak rustig de tijd om alle in' en out' uit te leggen van het BIOCIRCUIT van het fitnesscentre. Denk hierbij aan de waardes die er worden gemeten, welk belang deze hebben en hoe je de apparatuur zelf kunt instellen, mocht dat van toepassing zijn. Daarnaast stelt jouw BIO-instructeur, aan de hand van jouw lichaamslengte en bewegingsuitslagen, óók het hele circuit voor je in. Hier komt ook een maximale krachttest bij kijken. Als alles opgesteld en bepaald is, kijkt de BIO-instructeur de eerste keer met je mee en geeft hij of zij tips waar deze nodig zijn. Dan ga je 12 trainingen zelf aan de slag.


Na 12 trainingen krijg je een melding op jouw persoonlijk account om wederom een afspraak te maken met jou persoonlijke BIO-instructeur. Hij of zij gaat jou opnieuw begeleiden en zo begint alles weer van voor af aan.

Benieuwd naar jou opties met en binnen het BIOCIRCUIT van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk? Neem dan contact op met het fitnesscentre. De medewerkers begeleiden jou graag binnen dit fantastische systeem!