BIOCIRCUIT: een uniek trainingsconcept van Technogym, het nummer 1 fitness merk. 

Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier bereiken binnen 30 minuten trainingstijd? Dan is BIOCIRCUIT van WorkoutCentre Be You Ridderkerk dé oplossing!

Van jong tot oud en van gezond- tot medische sporters, het BIOCIRCUIT is voor iedereen. Met het BIOCIRCUIT maak je een keuze uit volgende trainingssoorten:

  • Programma- gewicht verliezen;
  • Programma- kracht opbouw;
  • Programma- kracht training;
  • Programma- fit en vitaal blijven;
  • Programma- top atleet.

Vaak heb je één of meerdere beweegredenen om te starten met sporten of in beweging te blijven. De Biocircuit-instructeurs van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk luisteren naar jouw verhaal en schrijven een trainingsschema op maat. Het begeleide programma geeft je een complete ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Deze snelle- en effectieve training staat altijd voor je klaar. Biocircuit markeert een nieuwe stap in de zogenaamde connected Wellness: het leveren van een complete kracht- en cardiotraining in 30 minuten. Een individueel op maat gemaakte programma wordt volledig begeleid en past zich aan de behoeften van de gebruiker aan.

Het Biocircuit biedt een training op maat zoals je deze nog nooit hebt gezien. De technologie die is geïntegreerd in de apparatuur onthoud jouw trainingsschema, jouw instellingen en jouw aantal getrainde kilo's. Na het afronden van de training slaat de apparatuur jouw data veilig op in een beveiligde Cloud omgeving. Ben jij analytisch ingesteld? Dan wordt je ontzettend blij van de technologie die gepaard gaat bij het sporten met het Biocircuit van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk. De BIODRIVE technologie is niet te vergelijken met eGym of Milon Cirkel en gaat ver boven beide!

Waarom BIOCIRCUIT:
  • Een login: beginnen is snel en simpel;
  • Doorlopende training voor maximale efficiëntie;
  • Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en altijd door een BIOCIRCUIT Coach;
  • Toestellen die jou kennen en zich aanpassen aan jou;
  • Een effectieve training in slechts 30 minuten!

Hoe het werkt:
De Biocircuit Coach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: werk aan je conditie, afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk!

Training:
Na het instellen wat samen met de coach gebeurt kun je aan de slag. Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen. Met één keer inloggen worden alle toestellen die je nodig hebt automatisch weer op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten zit je schema er weer op. Tijd om te kletsen tijdens de training heb je niet, maar na een half uur  lekker trainen staan de medewerkers van WorkoutCentre be You Ridderkerk klaar met een heerlijk bakje koffie of thee, shake tegen de spierpijn of een heerlijke welverdiende smoothie.