Barre

Barre

Barre is een op ballet geïnspireerde training die jouw hele lichaam versterkt en vormt. Een workout van 60 minuten ontwikkelt om de houdingsspieren te "shapen", corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag. Deze prachtige-, elegante- en effectieve workout helpt je om de kracht, het evenwicht en het strakke figuur van een balletdanser te ontwikkelen. Want balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste- en gecontroleerde training.

Barre is een moderne versie van een klassieke balletles!

Elke barre les start met een warming-up, om de spieren op te warmen en te eindigen met buikspieroefeningen. Daarna wordt er een cooling-down geboden om weer heerlijk tot rust te komen.
De barre workout haalt zoals eerder benoemd inspiratie uit ballet. Maar gebruikt ook onderdelen uit pilates en yoga. De training bestaat uit eenvoudige- maar uitdagende oefeningen op moderne muziek. De focus van de workout ligt op de spieren die de kracht en het evenwicht van het lichaam ondersteunen. Vorm en versterk je lichaam met deze elegante workout die de benen, bilspieren en core-spieren aanpakt.

Groepslesdocent van WorkoutCentre Be You te Ridderkerk komt helemaal uit Oekraïne! De plaats waar de échte balletdansers worden gevormd en getraind! Speciaal voor leden van ons fitnesscentre in Ridderkerk mogen wij genieten van de "best van de best"!

Je hebt absoluut geen danservaring nodig voor barre, dus iedereen kan meedoen aan deze elegante en effectieve workout. De barre les wordt aangeboden door een fantastische instructeur van WorkoutCentre Be You. Je weet niet wat je ziet. Jouw lichaam kan meer dan je denkt!

Wil je een proefles barre proberen en hét gedroomde lichaam behalen door het volgen van dé barre les- Dé les die je écht leuk vindt?! Neem dan direct contact op met de medewerkers van WorkoutCentre Be You en doe een proefles Barre!

Barre combineert in 60 minuten een cardio piek met intensieve- en hoog repeterende oefeningen die je spieren versterken en isoleren.