Bodybalance

BODYBALANCE

BODYBALANCE is dé yoga workout van het bekende groepslesprogramma Les Mills.

Een yoga-, tai chi- en pilates workout waarbij je jouw flexibiliteit en kracht opbouwt en een gevoel van rust en kalmte tijdens de les ervaart.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek, creëert samen een groepsles die het lichaam in harmonie en balans brengt.

Tijdens het pilates deel van de les ligt de nadruk vooral op het versterken van het spierstelsel door uitvoering van spierversterkende oefeningen. Waarbij het yoga deel van de les als doel heeft het lichaam actief te ontspannen. Een perfecte mix in dit Les Mills programma. Aan het einde van elke les is er een ontspanning- en meditatiemoment om zo te werken aan het actief ontspannen binnen onze mentale gezondheid.

De BODYBALANCE groepsles wordt door ervaren groepslesdocenten van WorkoutCentre Be You in Ridderkerk verzorgt. Jarenlange ervaring van instructeurs maken ruimte voor het ontvangen van alle doelgroepen. Ben je een beginnende- of ervaren sporter of wellicht medisch? Bij WorkoutCentre Be You kun je gegarandeerd terecht.

Wil je kennis maken met WorkoutCentre Be You of wil je graag een proefles BODYBALANCE ervaren? Neem dan contact op met de medewerkers van het fitnesscentre.