ABS '15

ABS '15

ABS '15, beter bekend als 'buikspierkwartier' binnen de fitnesscentra' in Nederland- is een groepsles welke dagelijks gegeven wordt en in vele gevallen tweemaal op de dag op het groepslessenrooster staat bij WorkoutCentre Be You.

Met een uitgebreid assortiment aan groepslessen in Ridderkerk, mocht ook deze groepsles niet achterblijven. Want niets is zo belangrijk als een gezonde-, sterke- en functionele core zone en laat dát nou net hetgeen zijn, welk onderdeel je bij de ABS' 15 gaat trainen!

ABS' 15, een buikspierkwartier of een core-stability training is dé training om te volgen als je sterker wilt worden in grote spiergroep oefeningen waarbij je, je core-zone nodig hebt. Denk hierbij aan oefeningen zoals: het deadliften, squatten of benchen. Daarnaast helpt een sterke core-zone jou bij het voorkomen van blessures (preventie), zorgt het voor een technisch "betere" lichaamshouding én zul je profiteren van de positieve effecten tijdens het trainen van alle fitness gerelateerde oefeningen.

Elke ABS' 15 les is dan anders ingedeeld, want waar we de ene les in een circuit-vorm trainen, wordt de andere training misschien weer gegeven in de vorm van een AMRAP (As many rounds / reps as possible) of een EMOM (Every minute on the minute). Er zijn variatie mogelijkheden genoeg! Zo zorgen we elke keer weer voor een andere prikkel, die de core-zone keer op keer opnieuw uitdaagt en je zo dus sterker en/of behendiger wordt door het volgen van elke les!

Tijdens de ABS'15 les worden er zowel oefeningen gedaan met lichaamsgewicht, als met materialen. Denk hierbij aan medicijnballen, slam balls, dumbells, bosu's, resistance bands en nog heel veel meer!

Wil je een proefles ABS'15 volgen en jouw buikspieren trainen tot de MAX? Druk dan op de onderstaande contact knop en plan jouw les in!