Kwaliteit gegarandeerd

5 zekerheden 

WorkoutCentre Be You is een sociaal- medisch centre waarbij de sporter/klant centraal staat. Kwaliteit is van groot belang. Kwaliteit in accommodatie, kwaliteit in materiaal en kwaliteit in medewerkers die het aanbod aan jou aanbieden. Naast de hoge mate aan kwaliteit binnen het sociaal- medisch centre biedt de club vanaf 6 december 2021 te Ridderkerk ook de 5 zekerheden!

1. Service met een Glimlach
Bij WorkoutCentre Be You staat service hoog in het vaandel. Service komt samen met een vriendelijke lach en een gezellig praatje, zelfs als de neuzen even niet dezelfde kant op staan. 

2. Jouw sportwens staat centraal
Als je start met sporten dan is jouw sportwens ons uitgangspunt. Jouw medische achtergrond, sportief verleden en jouw doelstellingen worden gebundeld tot het vormen van één plan van aanpak. Plan van aanpak is persoonlijk en dus maatwerk. Jouw plan van aanpak wordt elke 6 weken geëvalueerd en aangepast.

3. Voor al je sport- en medische vragen

Wil je jouw sportprestaties naar een hoger level tillen? Heb je medische vragen? Bij WorkoutCentre Be You kun je voor alle specifieke vragen terecht.

4. Lockdown garantie
Heb je een fitness abonnement bij de club en wordt er door de overheid een volledige lockdown afgekondigd? Dan bevriest WorkoutCentre Be You jouw fitness abonnement zonder dat je hier actie voor hoeft te ondernemen. Je betaalt gedurende de lockdown géén kosten voor jouw fitness abonnement.

5. Groepslessen garantie
WorkoutCentre Be You biedt wekelijks een rijk aanbod aan groepslessen. Ben je toevallig een keer de enige voor een les? Dat is helemaal niet erg! Onze lessen gaan gewoon dóór en worden niet gecanceld omdat je toevallig de enige bent die week. 

Wil je lid worden bij WorkoutCentre Be You?
Kijk dan naar de alle fitness lidmaatschapsopties en start met sporten.